|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
wymienie Almond Amour Les Belles 50 ml
jak w temacie, wklad uzupelniajacy w sprayu 50 ml, nowiusienkie,posiadam kartonik, dzisiaj mi przyszly jednak chetnie wymienie poniewaz spodziewalam sie czegos bardziej slodkiego- wiec tylko jeden "psik ubytku ,chetnie wymienie na sensations jil sander,covet SJP ,vanille noire YR, Sea & Sun in cadaques S. Dali , trouble boucheron lub jakis ciasteczkowo-piernikowy slodziak;] moga byc mniejsze pojemnosci oczywiscie i ogolnie interesuja mnie slodkosci do bolu jednak rowaze kazda propozycje
![]()
Czasami upadamy tylko po to, by sprawdzić, kto nas złapie. Edytowane przez madzias833 Czas edycji: 2010-12-12 o 20:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: wymienie Almond Amour Les Belles 50 ml
dziekuje za propozycje ale niestety nie;] aha chcialabym tez zaznaczyc ze interesuje mnie zamiana tylko na inny zapach i mam prosbe aby pisac w watku konkretne propozycje..niestety na wizaz zagladam ostatnio rzadko i nie mam czasu na przegladanie watkow ;]
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
jedyne co mnie zaintrygowalo to innocent jednak moim fetyszem sa tez flakony na toaletce wiec odlewka niestety mnie nie interesuje ;[ musze czekac dalej..
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Innocent?? To chyba nie u mnie
![]() ---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ---------- Bo sama go szukam na Gwałt ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
wybacz ja juz chyba spie
![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
kochana zalezy jaka słodycz lubisz
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
to polecam Paco Rabbane Ultraviolet dodać do listy wish
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Fantasy Britney Spears
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
czytalam walsnie opinie na kwc, brzmia kuszaco jednak poczekam jeszcze na jakas propozycje chociaz z tego co widze marne moje szanse ;p
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
może l de lolita
![]() słodziak waniliowy straszny ![]()
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
kocham l ;] tego zapachu nigdny zna wiele ;] jaka iloscia dysponujesz?? ![]()
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
ja mam 40/80
ale nigdzie nie ma Twojego zapachu i czy on nadaje się na prezent?
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
witaj ufff dopiero dotarlam do komputera -juz odpowiadam;] tutaj masz opis zapachu oraz wyglad buteleczki oraz kartonika, powieksz sobie zdjecie ;] http://www.halfpriceperfumes.co.uk/f...bf1841cae46640
jak pisalam wczesniej tylko jeden "psik" zuzycia,posiadam kartonik, les belles nie maja chyba fabrycznie folii bo ani na tych ani na delices d'epice jej nie mialam.Flaszke kupilam pnad tydzien temu tazke sa nowiutkie, stoja w nienaruszonym kartoniku i czekaja na nowego wlasciciela;] wedlug mnie nadaja sie na prezent sa nowe- o ile przyszla wlascicielka lubi takie slodko owocowe zapachy ;]
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:34.