|
Notka |
|
Dermatologia Forum dla osób, które interesują się dermatologią lub mają problemy ze skórą. Masz trądzik lub atopowe zapalenie skóry? Dołącz do nas, pomóż sobie i innym. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
co to jest i jak sie tego pozbyc
Od jakiegos czasu na mosznie luszczy mi sie skora i swedzi jak drapie ale nie boli zas na prawym udzie zaraz przy pachwinie mam taki czerwony plac ktory nie boli, nie swedzi, tylko poporostu jest. Od czego sie to zrobilo, jak sie tego pozbyc no i co to jest? Z gory dzieki
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: co to jest i jak sie tego pozbyc
Ja też mam pytanie. Dlaczego ludzie, którzy maja porblem z miejscami intymnymi pisza na forum zamiast biec do lekarza, nawet rodzinnego?
te okolice sa tak wrażliwe i delikatne, że szkoda tracić czas na sądowanie w necie. Nikt Ci tu nie doradzi, bo nie widzimy tych zmian. DO lekarza!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
wlasnie dlatego ze sa to miejsca intymne i jest pewien wstyd moze nie koniecznie przed lekarzem tylko przed otoczeniem jezeli sie dowie, ale zdrugiej strony wole byc zdrowym wiec w poniedzialek przejde sie do lekarza rodzinnego bo chyba potrzebuje skierowanie do dermatologa? A chociaz masz moze jakies podejrzenia co to moze byc zebym wiedzial czego moge sie spodziewac?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:55.