|
Notka |
|
Uśmiechnij się Uśmiechnij się to miejsce dla wszystkich, którzy chcą poprawić sobie nastrój. Tutaj obejrzysz śmieszne zdjęcia i komiksy. Możesz podzielić się swoim zdjęciem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Listy!
Kochane wizażanki!
Pamiętacie jak to wspaniale pisać listy?? Jest to już coraz bardziej zapomniana forma przekazu. Teraz w kopercie dostajemy opłaty,zadłużenia,ponagle nia,rachunki... Chciałabym,aby pisanie listów powróciło... Ci faceci,którzy pisali o swoich uczuciach,rodzina,która opisywała co u nich,kartki świateczne,już nawet to zanika! Teraz tylko ten net,net,net... Macie jakieś problemy?Chcecie się podzielić szczęściem ,lub smutkiem?Wydarzyło się coś w waszym życiu co przewróciło je do góry nogami? Z wielką ochotą odpiszę na każdy list,nawet ten najkrótszy,najnudniejszy( choć takich nigdy nie miałam),najsmutniejszy,bą dź najpiękniejszy... Uwielbiam pomagać ludziom.Nie mogę finansowo ,bo sama nie zarabiam kokosów... Jeżeli któraś z was drogie babeczki,chce napisac do mnie list(który oczywiście ,pozostanie anonimowy i korespondencja będzie się odbywać tylko między Tobą a mną),to zapraszam na priv podam adres i będę czekać na Wasze listy! Każdemu pomogę. Żaden temat nie pozostanie bez odpowiedzi ! Mimo ,iż jestem młodą osobą,doświdczyła w zyciu naprawdę dużo. Może Was to śmieszyć,bądź zignorujecie ten temat,ale zapewniam Was że to pomaga... ![]() Buziaki dla Was ![]() Edytowane przez karolina724 Czas edycji: 2010-11-18 o 13:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Listy!
gratuluję pomysłu!
![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
pomysł mi sie podoba
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
22
![]() ![]() Edytowane przez karolina724 Czas edycji: 2010-11-19 o 19:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
jak ja juz dawno nie dosatalam zadnego listu.. dobry pomysl, moglabym prosic adres na priva
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Super inicjatywa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Zgadzam się z Tobą, że listy pomału zanikają kiedyś z przyjaciółką doszłyśmy do tego wniosku i postanowiłyśmy pisać do siebie listy, niestety życie tak szybko nam 'ucieka' i mimo naszego postanowienia nie piszemy do siebie zbyt często ale jednak piszemy
![]() ![]() ![]()
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Bardzo dziękuję za miłe słowa i za tak duże zainteresowanie
! Od tej pory kiedy założyłam temat dostałam 5 listów.Nie jest źle,ale liczę na więcej ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
hahahah się uśmiałam
![]() ![]() ![]() Buziaki!!! ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:48.