|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Płaszcza 44, kozaków 40, bluzek bąbek :), srebrnej biżuterii a szczególnie charms :).
Jak w temacie.
biżuteria srebrna: interesują mnie wszystko prócz naszyjników i łańcuszków. najbardziej pilnie beads i charms. do oddania to co mam w wątkach. jeżeli nic nie wiedzisz dla siebie - mogę szukać poza wątkami. zapraszam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Płaszcza 44, kozaków 40, bluzek bąbek :), srebrnej biżuterii a szczególnie char
U mnie srebrna cienka bransoletka
![]() ![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Płaszcza 44, kozaków 40, bluzek bąbek :), srebrnej biżuterii a szczególnie char
ja mam branzoletke z zawieszkami srebrna pierscionki zawieszki itp ale mam pytanko nim porobie fotki;0jest szansa ze oddasz za sreberko ck
![]()
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ---------- Muciu wstępnie podobają mi się u Ciebie dwie bransoletki (różyczki i kwiatki) i pierścionek z bursztynem ![]() ![]() co ewentualnie u mnie za to widzisz ![]() czego szukasz za książki? kilka mnie interesuje. ---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ---------- troszeczkę za cienka ale dziękuję za propozycję ![]() Edytowane przez peonies Czas edycji: 2010-11-27 o 13:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
pierscionek ok 18mm srednicy
bransokletka kwiatuszki ok 20cm a rózyczki ok 24cm - mozna skrócic/wydłyzyc-tzn ja Ci moge skórcic jesli chcesz za ksiazki tez moze cos znajde zaraz oblokam twoja atki co mi sie podoba ![]() ---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ---------- podobaja mi sie pefumy CK One Summer 100ml, tylko test lub/i Thierry Mugler Innocent Rock ok. 48/50ml jakie ksiazki Cie interesuja?
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Muciu a jaka jest średnica bursztynu. lubię duże pierścionki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
oj duzy
juz ci podam dł ok 23mm szer na 15mm
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
u mnie ciuszki w Twoim rozm i buty jak cos
![]() ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:45 ---------- Poprzedni post napisano o 16:43 ---------- fajne to twoje sreberko ![]() jest do czyszczenia prawda? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
pytasz czy wymaga czyszczenia?
niekoniecznie moge wyczysci tylkoe nie teraz bo paznokcie maluje ![]() ale niektore wymaga;D to co Cie interesuje? ![]()
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2010-11-27 o 19:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
to ja zaraz fotki porobie
![]() ---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ---------- ![]() 1 tomas sabo byl drogi 2 dolce & gabbana zadna podrobka duzy ja na kciuku kiedys nosilam 3esprit tez na kciuk 99euro tak dla orientacji napisalam marke ![]() bransoletka tez jaka firmowka ale nie pamietam ![]()
![]() Edytowane przez kochana1989 Czas edycji: 2010-11-27 o 18:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
no sreberko
![]() tylko dolce nie jest srebrny bo lepsze firmy nie robia teraz srebra tylko ze stali szlachetnej tomas sabo 17 mm dolce 19-20mm esprit 19-20mm obraczka z serduszkami 16-17 obraczka prosta 16-17i 199sa dwie) pierscionek z oczkiem 16-17
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
hej daj znac czy jestes zainteresowana wymianka bo jeszcze jedna wizazanka pyta o te bransoletki i pierscionek
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
w sumie bardziej podba mi sie Thierry Mugler Innocent Rock ok. 48/50ml Guerlain Perles Imperiales Guerlain Aqua Allegoria Tutti Kiwi ok. 70/75 ml ---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ---------- ja nie napisalam ze chce 2 zapachy ![]() tylko wypislalam co mi sie podba ![]()
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2010-11-28 o 21:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:10.