|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
cieni Clinique
Szukam cieni Clinique - najchetniej kolory: brąz, beż i szarości.
Oddam w zamian: -potrójne cienie chanel (śliwka, biały z fioletową poświatą i cielisty beż), zużycie ok 30%, - czarny tusz do rzęs Clinique Power Lash mascara - nowy, nie używany, - kredkę do oczu Collistar granatową - użyta kilka razy - jeszcze nie temperowana. Pozdrawiam Wizażanki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: cieni Clinique
poza watkiem mam składaczka z beami i brazami
![]()
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
A czy możesz podesłać mi fotkę tych beżowych cieni?
Przyznam szczerze, że i ten składaczek z różami, który przedstawiłaś na zdjęciu jest śliczniutki. Może wyjdzie jakaś fajna wymianka z naszej korespondencji. ![]() Pozdrawiam. ---------- Dopisano o 00:17 ---------- Poprzedni post napisano o 00:03 ---------- ---------- Dopisano o 00:21 ---------- Poprzedni post napisano o 00:17 ---------- ---------- Dopisano o 00:23 ---------- Poprzedni post napisano o 00:21 ---------- Tym razem nic niestety dla siebie nie znalazłam, ale serdecznie pozdrawiam. Twoje pomadki - chanelki i błyszczyk clinique bardzo dobrze mi służą. Edytowane przez wolbeata Czas edycji: 2010-11-19 o 23:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
obiecane zdjęcia
![]() zdjecie przekłamuje kolory bo z fleszem ![]() ale jak widzisz fiolecik tutaj tez jest ![]()
![]() |
#7 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ponieważ jestem w miarę "młoda" na forum i nie ma za dużego doświadczenia w wymiankach, pewnie Ty bedziesz chciała, żeby sprawa odbyła się "po Twojemu". Bardzo proszę poinstruuj mnie, jak i co dalej, podaj warunki i adres wymianki - ja się dostosuję. Pozdrawiam serdecznie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:50.