|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
CZERWIEC: NIE ZNAM REGULAMINU DAISY Marc Jacobs i PRADA Milano - wymienięWĄTĘK ZAMKNIĘTY ![]() Hej dziewczęta ![]() po długiej nieobecności na wizażu wrzucam na szybko wątek wymiankowy na temat moich dwóch nowych flakonów, czyli 1. 100ml Diasy Marc Jacobs Eau de Toilette - ubytek ok.7 ml 2. 50 ml Prada Milano Infusion D'Iris Eau De Parfum - bez kilku psików. Pro forma - obydwa flakony są oryginalne i zupełnie nowe. Nie są to testery. To były spontaniczne,"lotniskowe" zakupy ale niestety w taki upał mam ochotę na coś zupełnie innego. Ważne: - Natychmiast oddam obydwa zapachy za PULP Byredo i jeszcze dołożę szczeniaczka plus worek brylantów ![]() - Poza PULP interesują mnie zapachy owocowe, soczyste, letnie, kobiece i bogate. Lubię zapachy z ogonem i takich szukam. - Daisy ma niestety aż 100ml- dlatego uprzedzam, iż chętnie oddam Daisy ale tylko za kilka zapachów które mnie interesują albo za dużą pojemność zapachu którego szukam. Wish list: - PULP by Byredo - BE DELICIOUS FRESH BLOSSOM - Jimmy Choo - Feerie Van Clef and Arpels - J.Lo Live Luxe - J.Lo Live - Femme Indyviduelle wymienię najchetniej za Pradę - S by Shakira Fotki moich flakonów dorzucę jutro ale póki co ręczę za świetny stan flakonów i zawartości własną głową. Zapraszam do wymiany ![]() ![]() Edytowane przez kama kama Czas edycji: 2011-07-15 o 18:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Dot.: DAISY Marc Jacobs i PRADA Milano - wymienię
cos za Daisy???moge oddac z paza watku kolorowke diora,roze,cieni
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Cześć, mam kilka (używanych) flakonów:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=526918 Interesuje mnie Daisy.
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
hej, znajdziesz cos u mnie za daisy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Marylinda--> myślę o Chloe, ale moja Daisy to 100ml, musiałabyś coś tutaj dorzucić. No nic sprawdzę Chloe w perfumerii, jak w te upały zachowuje się na mojej skórze i dam znać czy w ogóle biorę taką wymianę pod uwagę
![]() Pozostałe dziewczyny - niestety nic u Was nie znalazłam. Pozdrawiam. Edytowane przez kama kama Czas edycji: 2011-06-07 o 19:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie za zapachy?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
cos za daisy badz prade??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za daisy?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Kama Kama - poza wątkiem mam Lady Rebel Mango. Nowe, nietknięte, 50ml.
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
coś za daisy?
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, części z Was odpisałam w wątkach.
Z braku czasu tylko tym, u których coś mi się spodobało. Pozostałym dziękuję ![]() Anexxa--> usuwam Lady Rebel z wishlisty, postanowiłam zakupić 100ml w Sephorze. Niemniej bardzo dziękuję ![]() Mała uwaga: większość z Was zainteresowanych jest Daisy. Flakon ma niestety aż 100ml- dlatego uprzedzam, iż chętnie oddam Daisy ale tylko za kilka zapachów które mnie interesują albo za dużą pojemność zapachu którego szukam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
Wankaw, dzięki, niestety nie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Mam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
Ok, dziękuję, pozdrawiam.
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, dzięki za wszystkie propozycje. Chanel znalazło już nową właścicielkę, Pradę ze zdjęciem wkrótce znajdziecie na moim głównym wątku wymiankowym - tam właśnie do mnie uderzajcie.
Ten wątek jest już nieaktualny. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:16.