|
Notka |
|
Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Cążki do skórek i dłutko dobrej firmy
Witam dziewczynki.
Chciałabym zakupic nowe cążki do wycinania skórej i dłutko. Cązki chce kupic z średnim ostrzem(nie za duże nie za małe), dłutko bez zaokrągleń. Jakie polecacie firmy? Jak cenowo i jak wam sie pracuje na tych akcesoriach?? Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Cążki do skórek i dłutko dobrej firmy
Ja nie mam problemu ze skórkami ani paznokciami, używam jedynie pilniczka ale koleżanka robi żele i widziałam u niej dużo narzędzi z firmy Renomed
![]()
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Ja kupiłam dobre dłutko na allepaznokcie za 19,90zł firmy LEXOWO. Jak narazie dosyć ostre, a używam go od 2 miesięcy. Wcześniej używałam innego z Modeny, ale to była pomyłka bo wysłali mi nie ten model co chciałam, był strasznie tępy. Teraz pracując tym nowym muszę uważać, bo chwila zapomnienia i mogłabym ponacinać trochę płytkę panokcia.
A cążki kupowałam na stronce Modeny Nails tylko nie pamiętam za jaką kwotę, ale też sobie chwalę. Używam ich już ponad rok i nadal dobrze wycinają. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
z pazurem
|
podbijam
![]() ![]()
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
używam zwykłych z rosmanna i są ok
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Ja mam cążki OPI, nie pamiętam ile płaciłam (kupowałam na ebayu UK), ale nigdy mnie nie zawiodły. O ile pamiętam, przyszły w komplecie z olejkiem do skórek Avoplex, który też polecam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:55.