![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Super ciuszki nowy wątek! Kosmetyki, Ciuchy Orsay NY Tally House
Nie mam teraz czasu na wymiany, więc narazie zawieszam ten wątek NIEAKTUALNY
Zakładam nowy wątek ponieważ w starym dużo rzeczy wymieniłam, a nie zostawiłam sobie miejsca na dokładki i zrobił się bałagan ![]() ![]() ![]() Zapraszam też na stary wątek: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=475690 Moja wish: Vichy - Dermablend - podkład korygujący La roche posay toleriane nr 13 Marynarka w stylu tej ze Straidivariusa ![]() Legi w kolorze jasno brązowym, beżowym Chusta folk kremowa Szara duża torebka Czarna duża torebka Ciuszków w kolorze pudrowego różu ![]() Jeansowych kurteczek, spódniczek i sukienek Perfumki Kate Moss Sweterków za pupę Brązowy pasek na talię Złota i srebrna biżu Edytowane przez magdazzz18 Czas edycji: 2014-06-28 o 14:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Super ciuszki nowy wątek! Kosmetyki, Ciuchy Orsay NY Tally House
1. Bolerko typu kożuszek Denim rozm 36 używane w bardzo dobrym stanie (jedyną wadą są urwane sznureczki, nie da się go związać, ale myśle że to nie jest problem)
2,3 Płaszczyk wełniany bardzo cieplutki, mało używany, stan bardzo dobry jedyna wada to brak guzika na ramieniu, trzeba w tym miejscu go zeszyć. rozm 38 z metki, ale moim zdaniem to takie 38/40 4. Różowy żakiecik z krótkim rękawem rozm L nie ma 5,6,7 Żakiet Jeansowy z wymiany niestety na mnie zamały rozm XS zdjęcia zapożyczone od poprzedniczki stan idealny wymieniony 8. Torebka szara z kwiatuszkiem ( stan bardzo dobry tylko dziurka w małej kieszonce w środku) 9. Golfik różowy nowy bez metki rozm na metce M/L ale wg. mnie to S/M 10. Bluzeczka różowa motylek nowa z metką rozm uni nie ma Edytowane przez magdazzz18 Czas edycji: 2010-11-19 o 21:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
1,2 Pasek NY 95 cm super szeroki, nowy, najchętniej za inny pasek nie ma
3 Sukienka nowa, ale z przeciętą metką z Outletu rozm S/XS 4 Tunika sukienka z cekinami Nowa bez metek rozm M myśle że będzie dobra też na L 5. Długa ciepła granatowa kamizelka rozm wg mnie L 6. Niebieska torebka nowa bez metki nie ma 7. Niebieski szalik nie ma 8. Niebiesko zielona hustka 9. Kapelusz NY czrny w różowe paseczki Edytowane przez magdazzz18 Czas edycji: 2010-11-23 o 18:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
1. Sweterek z krutkim rękawem i kapturkiem rozm 38 nowy
2,3 Bluzeczka Pimki khaki z koronki, raz wyprana rozm M nie ma 4. Bluzeczka H&M z guziczkami kolor taki jak na zdjęciu, trochę niej chodziłam, ale jest w dobrym stanie rozm M 5. Bluzeczka Atmo w szaro-fioletowe pasy z rozm metki 40-42 ale moim zdaniem będzie też na S, M spokojnie 6. Czarna Marks&Spencer rozm UK-10 stan idealny 7. H&M Brązowa bluzeczka z dużym dekoldem XS będzie dobra na S i M też 8. Buzeczka musztardowo-żółto-brązowa stan idealny 9. Fioletowa bluzeczka ze srebrnymi napisami stan bdb 10. Grafitowa bluzeczka z długim rękawem rozm S/M nowa bez metek Edytowane przez magdazzz18 Czas edycji: 2010-11-14 o 18:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
1. F&F koszula biała w czerwone kropeczki z paskiem, bardzo dobry jakościowo materiał stan idealny rozm 38
2. Biała leciutko przeźroczysta koszula rozm M 3,4 Zielona w kratkę z krótkim rękawem rozm L ale na M też będzie dobra 5. Blękitna koszula z krótkim rękawkiem w paseczki rozm S/M 6. Koszula Bershka tylko za coś z wish 7,8 Koszula fioletowa w krateczke Bershka rozm L (tylko za coś z wish) 9,10 Turkusowa koszula w krateczkę wiązana z tyłu rozm L Edytowane przez magdazzz18 Czas edycji: 2010-11-01 o 17:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
1,2 Sukienka w kratę rozm 36
Edytowane przez magdazzz18 Czas edycji: 2010-10-31 o 18:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
1,4 Bluza w paseczki zielono-czarna stan idealny nie ma
2. Golf terannova przyda mu się tylko golarka stan bdb rozm M 3. Tunika blado-różowa Dokładka 5. Sweterek z Buffkami H&M S nowy tylko za coś extra bo jest na mnie za duży kolor super czarny na zdjęciu wyszedł jakoś dziwnie 6. Bolerko Reserved rozmiar uni S/M/L stan idealny kuście bo nie wiem czy chce oddać ![]() 7 Biały sweterek z Housa S nie ma 5. Różowy sweterek No name rzom M (oddam za bezcen) 6. Turkusowy sweterek S/M stan idealny Edytowane przez magdazzz18 Czas edycji: 2010-11-14 o 18:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Buty:
1,2 Buty koronkowe rozm 39 piękne ale na mnie za duże ![]() 3,4 Czarne satynowe z kokardką rozm 38 nowe 5,6 Czarne Altero rozm 38 nowe 7,8 Czarne ze złotą klamerką rozm 38 nowe 9,10 Szare kozaczki na malutkim obcasie rozm 38 nowe Edytowane przez magdazzz18 Czas edycji: 2010-11-01 o 17:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
1. Zielona bluzeczka z łączką wg mnie rozm S
2,3 Czerwona bluzeczka z cekinami rozm L 4. Biała Bluzeczka Orsay wiązana z tyłu z metki rozm M, ale wg mnie L 5. Pomarańczowa Pimki wiązana z tyłu z metki rozm M, ale wg mnie L 6. SZara z koronką Gatta z metki rozm M, ale wg mnie L 7. Biała bokserka z marszczeniem na biuście rozm S/M 8. Czarna z cekinami nowa z metką Edytowane przez magdazzz18 Czas edycji: 2010-11-01 o 17:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Biżuteria srebrna:
1,2 Komplet z dużą zawieszką 3. Komplet kulki 4. Komplet z cyrkoniami 5. Gruby łańcuszek Edytowane przez magdazzz18 Czas edycji: 2010-11-01 o 17:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Biżuteria sztuczna.
1. Korale: długie brązowe, zielone, krótkie brązowe 2. Naszyjnik czarny drewniany 3. Naszyjnik avon, z kwiatuszkiem, naszyjnik z kolczykami imitacja srebra 4. Pierścionek z fdrewnianym oczkiem 5. Komplet zielono-turkusowy 6. kolczyki drewniane: fioletowe, turkusowe, czarne, czerwone i plastikowe zielono-białe i białe 7. Kolczyki motylki, oko proroka, kwiatuszki nie ma zielone a'la klipsy i różowe 8. zielone, czarny komplecik długie fioletowe, świecące fioletowe, świecące niebieskie, brązowe długie 9. Duże czarno-srebrne koła 10. Długie a'la srebrne, plastikowe czarne, fioletowe z kwiatuszkiem, motylki, duże koła w kropeczki, czarne koła- tych juz nie ma Edytowane przez magdazzz18 Czas edycji: 2010-11-19 o 21:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
1,2 Śliczny komplecik różowo-srebrny
Edytowane przez magdazzz18 Czas edycji: 2010-11-01 o 17:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Dokładka
1,2 Spódniczka Orsay stan bdb rozm 38, może być też 40 tylko za coś super 3,4 Spódniczka Orsay rozm 38, będzie pasować też na 40 stan super 5,6 Spodenki Amisu rozm 40 oddaję tylko dlatego że są na mnie za duże ![]() 7. Spódniczka Stradi L stan bdb tylko za coś super bo dużo za nią dałam 8. Leggi Caldezonia rozm 3/4 Nowe ![]() 9. Leggi z koronką idealnie czarne rozm L Edytowane przez magdazzz18 Czas edycji: 2010-11-09 o 20:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Dokładka kosmetyki:
1,2 Cienie Bourjois Biały i zielony NOWE 3. Kredka uniwersalna Avon- zużycie widać na zdjęciu 4. Dezodorant Bruno Banani Nowy wymieniony 5. Cienie Inglot zużycie 2% 6. Cienie Inglot 3 ale jeden wypadł ![]() oraz cienie Rimmel prawie nie używane brąz i szary 7. Cienie Essence jasny szary z drobinkami i carny z drobinkami 8. Podwójne cienie Inglot prawie nie używane, Potrójne cienie Inglot, oraz cienie szare smoky Eyes 9. Deyodorant Avon została 1/3 Edytowane przez magdazzz18 Czas edycji: 2010-11-16 o 14:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Kosmetyki dokładka:
1. C-Thru Ruby Tester została 1/5 i Graciosa Tester Edu de Perfum zostało 98% 2. Perfumetka Avon zostało 98 % 3. Dwukolorowa kredka Rimmel brązowa i fioletowa 4,5 Konturówki do ust różowa Collor Trend, czerwona Colord Trend i nowa Rimmel różowa nie ma 6. Biała kredka do oczu 7. Manhattan kredka do oczu czarna ze srebrnymi drobinkami 8. Czarna kredka Bell 9,10 Korektor pod oczy Manhattan nowy nie ma Edytowane przez magdazzz18 Czas edycji: 2010-11-19 o 21:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
1. Czarna bluzeczka z kwiatuszkiem (rozm M)niezniszczona oddam za bezcen
2. Mim- Bluzeczka w kwiatki (rozm M) nowa założona tylko raz, jest w stanie idealnym 3. NY- Panteka tunika/bluzka (rozm M) też założona raz (tylko za coś extra) 4. Jeniffer- Bluzeczka niezniszczona (rozm S/XS) oddam za bezcen na mnie za mała nie ma 5. Atomspere- założona raz, kiepskie zdjęcie al bluzka fajna S 6. Elegancka fioletowa bluzeczka, bardzo ładna z wszytymi miseczkami, super na impreze (M/S) była bardzo droga, więc będe wybredna 7. Orsay- bluzeczka panterka, metke odszyłam (rozm M) jeszcze nie wiem czy chce oddać, tylko za coś mega 8. Bluzeczka motylek w biało niebieskie paseczki (rozm M) nowa bez metki- nie moje kolory ![]() 9. Nowa fioletowa bluzeczka rozm Uni ale wg mnie to L Edytowane przez magdazzz18 Czas edycji: 2010-11-16 o 14:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
1,2. Czerwona bluzeczka, grubszy materiał bardzo miła w dotyku M stan idealny
3. Zwykły zielony T-shirt House M za bezcen stan bdb 4. Bluzka Tunika Turkusowa S/M stan idealny 6. Czarna bluzeczka typu motylek z cekinami na ramionach M raz założona wymieniona 6,7. Tally Weijl i z koronką i srebrnymi paseczkami M na tym wieszaku wyszła jakaś taka zdeformowana, mogę zrobić dodatkowe zdjecia nie ma 8,9,10. Bluzka turkusowa nowa z metką M Edytowane przez magdazzz18 Czas edycji: 2010-11-23 o 19:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
17
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
18
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
19
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
20
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
21
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
22
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
23
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
24
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
25
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
cos za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1288545240 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1288545240 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1288545240 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1288546138
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
ładne, a te granatowe, na nich mi zalezy najbardziej...?
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
zapraszam!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:59.