|
Notka |
|
Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Prezent andrzejkowy dla wujka
Tak jak w tytule, dziewczyny poradźcie mi co mam kupić Wujkowi na prezent (andrzejkowy) zaznaczam iż jestem jego chrześniaczką
![]() licze na Waszą pomoc ![]() Edytowane przez sensualangel Czas edycji: 2010-11-23 o 19:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Prezent andrzejkowy dla wujka
podpinam się, też mam wujka chrzestnego andrzeja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
na drugie mam Irena
|
słowo andrzejki i wujek kojarzą mi się tylko z jednym - alkohol,
wino, wódka , coś do koktajli, wedle gustu
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
u mnie alkohol odpada, bo wujek miał z tym kiedyś problemy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
Hehe, z własnego doświadczenia wiem, że wujkowie alkoholu sie nie brzydzą, więc proponuje jakiś trunek.. a może (żeby było bardziej elegancko) jakieś whisky?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
ja dziś idę do andrzeja na andrzeja
![]() co prawda to nie wujek a kolega, ale wybierałam pomiędzy: wódką 1l, którą prawdopodobnie wypiją mu goście na imprezce (tak było rok temu ![]() ![]() jedno takie piwo kosztowało ok. 10zł, więc za 40zł mam preznet, z którego myślę, ze kolega się ucieszy, bo będzie miał coś dla siebie, a nie dla gości czy żony ![]() ![]() i żeby nie było - butelki są zwrotne - 1zł za sztukę, więc jak je sprzeda to będzie 4zł do przodu ![]() ![]()
Edytowane przez jamapi Czas edycji: 2010-11-26 o 10:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Pozwolę sobie odświeżyć wątek.
Nie mam żadnego pomysłu, co mogłabym kupić wujkowi na prezent pod choinkę ![]() Kupowanie prezentów dla wujka zawsze było dla mnie prawdziwą katorgą. W tym roku chcę mu kupić coś naprawdę fajnego i takiego od serca. Zwykle wujek dostał różne alkohole itp. Generalnie nic ciekawego. Jego córki (a moje kuzynki) też mają problem z kupnem podarunku, ale na pewno są w lepszej sytuacji niż ja. Wujkowi za kilka lat stuknie 50 lat. Jest trochę nerwowy i szybko się irytuje, ale ma ogromne poczucie humoru. Lubi oglądać różne rozgrywki sportowe. I to chyba wszystko, co mogę jeszcze o nim powiedzieć... ![]() A cena prezentu, to maksymalnie 100 zł (ale wolałabym wydać mniej, mam dużo osób do obdarowania). Proszę, doradźcie mi! Edytowane przez Karaluszysko Czas edycji: 2010-12-05 o 18:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:51.