![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Shalimar, Iris Nobile, Opium, Hot Couture, Poeme, Smashbox, L'Oreal Prof. i inne
Uwaga - kosmetyki mogę wysłać dopiero pod koniec lipca, kiedy będę w Polsce. Dziękuję za zrozumienie.
Nieaktualne na szaro Zapraszam do wymiany. Jeżeli mi się coś spodoba u Ciebie, odpiszę w Twoim wątku. Jeśli nie, w swoim. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- KOLORÓWKA: Lancome Juicy Tubes Smoothie, kolor Simmer, 8g, nowy błyszczyk, raz testowany Lancome color design trendy mauve cream, pełnowymiarowa nowa szminka, raz testowana Smashbox Fusion Eye & Cheek ON IN 5, 8,6g, nowy produkt multi ![]() --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- PERFUMY i balsamy perfumowane Shalimar Eau Legere, ok. 65/75ml, jest kartonik (dość wysłużony) Aqua di Parma Iris Nobile edt, tester bez korka, ok. 90/100ml, jest kartonik Diesel Green wyjściowa pojemność 75ml, zużycie widoczne na zdjęciu, jest kartonik, protka odlewka Opium Fleur de Shanghai, flakonik 50 ml, zużycie widoczne na zdjęciu, becca Hot Couture Givenchy (balsam do ciała), zużycie widoczne na zdjęciu, pojemność wyjściowa 200ml (balsam nie ma widocznej daty ważności, kupiłam go w 2007 roku, zapach pozostaje bez zmian) L'Occitane Cherry Blossom Shimmering Lotion, około 1/3 z 250ml Extravagance d'Amarige Givenchy, wyjściowo 100ml, ubytek widoczny na zdjęciu, protka balsam Lancome Poeme, wyjściowo 200ml, (waham się, więc będę wybredna ![]() MINIATURY: najchętniej wymienię w większej ilości miniature Lancome Poeme, zatyczka, ok. 3,5/5 ml, mogę oddać z balsamem miniatura Vera Wang, zatyczka, czyste perfumy (!), wyjściowo 4ml YSL In Love Again, zatyczka, 7,5/10ml, protka Very Valentino, zatyczka, wyjściowo 5ml, protka Tresor, atomizer, wyjściowo 5ml (moim zdaniem sprzed reformulacji), protka Eternity, zatyczka, czyste perfumy (!), wyjściowo 4ml Body Shop Vanilla, zatyczka,9/10ml Boucheron Jaipur Saphir, zatyczka,nieaktualne Sisley Eau de Soir, zatyczka, 3/4ml, becca PRÓBKI: Najchętniej wymienię wszystkie razem, nie chciałabym się rozdrabniać. Zużycie poszczególnych próbek widoczne na zdjęciu. Guy Laroche Fidji, protka Burberry London for Women, protka Jean Patou Joy, protka Reminiscence Rem Chanel No.5 edp Guerlain Insolence edt (nieużywana) Thierry Mugler Eau de Star YSL Opium edt Creed Royal Delight, protka Nina Ricci Premier Jour Eau de Guerlain, protka Moschino Couture Prada, protka Escada Collection, protka Iceberg Universe Joop All about Eve, protka Creed Epicea, protka Armani Code, protka Lanvin Arpege, protka--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- PĘDZLE I AKCESORIA Pędzle do makijażu Estee Lauder wraz z futerałem, były kilkakrotnie używane, oczywiście będą wyprane. Rzęsy Inglot, raz nałożone testowo, ale nie potrafię ich nosić ![]() --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- DO WŁOSÓW Matrix Sleek Look: szampon (ok. 120ml) i maska (100ml) , w opakowaniach zastępczych, miałam je po prostu w butli 1,5litra i słoju 500ml. Dobry zestaw na spróbowanie, czy pasuje seria. L'Oreal Professionel Absolut Repair: maska, została ponad połowa z 200ml L'Oreal Professionel Silver szampon: 250ml, użyty jakieś 5 razy, chwilowo wycofuję z Targowiska Garnier Fructis Style Styling Water, 150ml, raz użyta, ułatwia modelowanie, nabłyszcza krótkie włosy -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ZESTAW DO PAZNOKCI Wymienię raczej tylko jako całość Catrice Nail Whitener Ultra White - nadaje bardzo chłodną poświatę, lekko fioletowawą, raz użyty Catrice French Whitener Natural White - nadaje lekko mleczny kolor, raz użyty Catrice Quick Dry & High Shine Top Coat - zużycie nie więcej niż 20% Catrice Smoothing Base Coat - zużycie nie więcej niż 20% --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Moja wishlista - kolorówka: lakiery Chanel, róż Clinique Blushing Blush lub NARS lub inne w jasnym chłodnym różu, YSL Touche Eclat 2, Clinique Naturally Glossy lub inne dobre tusze, jasne podkłady Meow, cienie Art Deco, Clinique, Estee Lauder lub inne z wyższej półki, dobry eyeliner (np. Clinique) - perfumy min.: sporo L'Artisan, Chanel Coco, Eau de Givenchy, Kingdom, Stella, Hot Couture, Narciso Rodriguez, Kelly Caleche, Ogródki Hermes, Eau d'Eden, Black Cashmere, Kenzo Flower Oriental i wiele innych - apteczne kremy nawilżające, Diacneal, seria Xerial - Pędzle do makijażu, szczególnie do cieni, kresek i korektora - Warto też pytać, może mi się coś spodoba --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- UWAGA ODNOŚNIE WYSYŁKI W związku z tym, że debiutuję na Targowisku mogę wysyłać kosmetyki jako pierwsza, zgodnie z przyjętą tu zasadą. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Zapraszam również do mojego wątku ubraniowego, w którym między innymi piękne czarne skórzane baleriny z Zary ![]()
Chanel Les 4 Ombres Prelude na wymianę Edytowane przez nanah Czas edycji: 2010-06-22 o 07:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Shalimar, Iris Nobile, Opium, Hot Couture, Poeme, Smashbox, L'Oreal Prof. i inn
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Dot.: Shalimar, Iris Nobile, Opium, Hot Couture, Poeme, Smashbox, L'Oreal Prof. i inn
Hej, cos u mnie za maskę Absolut Repair?
Mogłybyśmy sie w ramach Belgii wymienić .... ![]()
![]() |
#4 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 02:10 ---------- Poprzedni post napisano o 02:03 ---------- U Ciebie spodobało mi się mleczko Eucerin. Jaką ma pojemność?
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
przykro mi,ale nic dla siebie nie widzę
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za Opium?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=251095 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Pewnie! A jaką książkę byś chciała?
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Arturo Pervez-Reverte, The Painter of Battles
![]()
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Mleczko ma 200 ml
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
perfumove love
|
nanah, niestety, Celine Oriental Summer już jest praktycznie na wylocie, czekam tylko na adres od wizażanki.
nic poza COS ci się u mnie nie spodobało? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
Mi pasuje
![]() Książka była czytana raz, jest w niezłym stanie, ma tylko lekkie ślady na grzbiecie, i na okładce z przodu i z tyłu - okładka jest lakierowana i w tych miejscach zagięła się trochę - zostały ślady. Nie uda mi się tego ująć na zdjęciu - ale jeśli książka nie jest na prezent - to jej stan oceniam na 5-. Jeśli Tobie to nie przeszkadza, to zapraszam na priv.
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
odpisałam u siebie...a thrrrob jest jak najbardziej dla bladziochów...zimny i jasny...nie ociepla się...
czy Opium jest na 8 fotce? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=251095 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
masz wspaniałe rzeczy do wymiany ale niestety nic z Twoich cudowności nie potrzebuje na chwile obecną
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
Niestety nic
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
Przekupka: 175 pkt / 100% pozyt.
|
Matrix Sleek Look: szampon (ok. 120ml) i maska (100ml) , w opakowaniach zastępczych, miałam je po prostu w butli 1,5litra i słoju 500ml. Dobry zestaw na spróbowanie, czy pasuje seria.
L'Oreal Professionel Absolut Repair: maska, została ponad połowa z 200ml ![]()
![]() |
#16 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:05 ---------- Poprzedni post napisano o 07:57 ---------- Odpisałam u Ciebie.
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
podoba mi sie:
Shalimar Eau Legere, ok. 65/75ml, jest kartonik (dość wysłużony) lub Aqua di Parma Iris Nobile edt, tester bez korka, ok. 90/100ml, jest kartonik patrzac na pojemniosci, musialabys sobie cos dobrac ---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ---------- rozumiem, ale tylko te dwa zapachy mnie zaciekawily. pozdarwiam
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
a byłbyś skłonna mi dołożyć tą odlewkę maski matrixa?
![]() i tak, to ten produkt ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
Słoniku, maska akurat jest w negocjacjach za coś innego
![]()
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
oj szkoda
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ty ode mnie: Silver + zestaw Ja od Ciebie: Eucerin + sól Pasowałaby Ci taka wymiana?
![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() faktycznie, napisałaś, nie doczytałam ![]() Edytowane przez słonik Czas edycji: 2010-05-25 o 10:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
Kurczę, doczytałam informacje o składzie i chyba jednak nie zaryzykuję tego Eucerinu, przepraszam. Dużo tam parabenów i innych takich, a ja mam problematyczną cerę. Solą jak najbardziej jestem zainteresowana, tylko czy chciałabyś jedynie lakiery? Jeśli tak, to proponuję 200g (tak mi wyszło z karkołomnych nieco kalkulacji cenowych).
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
Przekupka: 175 pkt / 100% pozyt.
|
Jaka jest data ważności szamponu i maski?
![]()
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
Słoniku, rozumiem i również pozdrawiam
![]() ---------- Dopisano o 08:03 ---------- Poprzedni post napisano o 08:00 ---------- Iwono, dziękuję za ważne pytanie. Daj mi kilka dni na ustalenie tego, bo ta wielka butla szamponu trafiła w końcu do przyjaciółki mojej mamy. Jeśli chodzi o opakowanie maski, to obawiam się, że niestety wyrzuciłam ![]()
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Wstępnie zainteresowały mnie te zapachy:
Diesel Green wyjściowa pojemność 75ml, zużycie widoczne na zdjęciu, jest kartonik Extravagance d'Amarige Givenchy, wyjściowo 100ml, I może z 5 próbeczek zapachów. Ale chciałabym perfumy najpierw sprawdzić w perfumerii. Niestety przez dobrych parę dni nie będę w stanie - dziś dostałam strasznego kataru i przeziębienia i dopóki nie wróci mi zmysł powonienia nic z tego nie będzie... ![]()
![]() |
#28 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:02.