|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
Południowa Polska z panią 50+
Witajcie moje wizażanki,
mam nie mały problem, więc piszę do Was. Moja kochana mama w młodości często była gdzieś zabierana przez męża. Jeździli do Ustronia, Goczałkowic, Wisły, zwiedzali Chorwację, Bułgarię... Ale od 2003 roku nie była nigdzie. Tygodniowy urlop spędza na działce nad zanieczyszczonym jeziorem, gdzie kosi, grabi, sprząta i ciągle coś robi, więc nie odpoczywa ![]() Mama ma już 58 lat i nie jest najzdrowsza, więc odpada chodzenie po górach ,sport, itp. Atrakcje typu SPA też nie,bo mama nie lubi takich rzeczy. Nie cierpi też basenów, aqua parków... Chciałabym jej zapewnić jednak atrakcje godne dla pani w jej wieku. Na cały wyjazd mam koło 400zł. Chodzi też o to ,aby to nie było daleko od domu, bo jechać 300 czy 500 km to nie relaks i odpoczynek, a męczarnia. Więc jestem za województwem ślaskim, może opolszczyzna albo granice małopolski ![]() liczę na ciekawe propozycje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Władca Wizażu
|
Dot.: Południowa Polska z panią 50+
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Dot.: Południowa Polska z panią 50+
mm444 dziekuję za odpowiedź
![]() ![]() ![]() ![]() wyjazd 5 dni. wyjazd 25 maja 2011 - SIEMIANOWICE-KRAKÓW, zwiedzanie Wawel, rynek , stare miasto , nocleg 26 maja - jedziemy do OJCOWA, tam zostajemy na 3 noce. Zwiedzanie jaskini nietoperzowej, łokietka, zwiedzanie zamku, ruin, spacer po parku ,kościółki, dużo ciekawych rzeczy tam jest ![]() No i ja będę mogła pojeździc konno, powspinać się na skałki ,a mama w tym czasie odpocznie z książka. Ale nie jestem do końca pewna, więc szukam innych możliwości jeszcze. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:01.