|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Sylwester we dwoje
Witajcie !
Zbliza sie Sylwester malymi kroczkami. Pamietacie jak to Wy spedzalyscie Sylwestra ze tylko Swoimi TŻ ? Jak to bylo? Co zostalo najbardziej w Waszej pamieci? My w tym roku planujemy spedzic go poraz pierwszy tylko razem. Zawsze to ze znajomymi bywalismy na zabawach. W tym roku chcemy cos innego. Myslimy o romantycznej kolacji, wspolnej kapieli, wspomnieniach oraz planach. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: Sylwester we dwoje
hmm, fajnie, tak romantycznie
![]() ![]() ja spędzam od 2 lat sylwester z Tż, ale zawsze z naszymi najbliższymi przyjaciołmi..(ale i tak w dośc małym gronie) i mimo że to zawsze są imprezki, to miejsce na romantyczne chwile też się znajduje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
U nas wlasnie malo bylo czasu na romantyczne chwile wsrod znajomych ze wzgledu, ze kazdy z nich byl sam, nie mial partnera/ki niestety. A nie wypadalo pokazywac tej romantycznosci przy nich.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Mój Tż i ja już czwarty raz spędzimy razem sylwestra! Czas szybko leci
![]() Masz świetny pomysł z tym romantycznym sylwestrem! Bardzo bym chciała też zorganizować taki wieczór, ale nie mamy żadnego gniazdka, żeby miło posiedzieć... Cóż, jeszcze kiedyś musi się udać, a w tym roku szykuje się impreza i powitanie nowego roku u mnie w akademiku. ![]()
![]() |
#5 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Ja miło wspominam ubiegłorocznego sylwestra. Spędziłam go sama z tż( no prawie)
Oglądaliśmy sobie film, potem koło 22 poszliśmy na kolację, a na końcu wzięliśmy szampana i pojechaliśmy na starówkę , bo była tam impreza plenerowa ![]() ![]() Ale żeby nie było tak kolorowo przed samą 24 przypałętał się do nas mój były chłopak i nowy rok przywitaliśmy we trójkę ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
z TŻem po raz trzeci będziemy spędzać razem Sylwestra.
mieliśmy zrobić wypad w Góry, ale teraz myślimy nad wynajęciem baru. najważniejsze, żeby były osoby,z którymi się dobrze pije. ![]() a co do Twoich planów truskaweczka12345678, całkiem romantycznie, chociaż wolałabym spędzić tak rocznicę, a nie przywitanie Nowego Roku.. ![]()
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
A Kochane, może macie pomysły na romantyczna kolacje? Cos szybkiego, dobrego i niedrogiego?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Naszego pierwszego wspólnego Sylwestra spędziliśmy razem tylko we dwoje u mnie na mieszkaniu w Krk. Planowaliśmy iść na rynek ale było tak zimno że jednak nie poszliśmy
![]() ![]() ![]() ![]() Ja mam zamiar zrobić zupę krem z pomidorów, bo oboje bardzo lubimy pomidory a sekretny przepis którego on na pewno nie zna podała mi koleżanka ![]() ![]()
Może to jej urok... a może to Photoshop ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/c817e680de.png http://www.suwaczek.pl/cache/f0213a49a4.png Edytowane przez GothicLolita22 Czas edycji: 2010-12-04 o 14:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
My w tym roku również spędzamy Sylwestra tylko we dwoje, i zostajemy w naszym domku, będzie to pierwszy Sylwester w nowym domu i pierwszy po ślubie
![]() Wcześniej co roku jeździliśmy na snowboard na Słowację, ale w tym roku głównie ze względów finansowych zrezygnowaliśmy z takiego wyjazdu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Oby do wiosny
|
My takiego we dwoje spędziliśmy na samym początku znajomości. Było miło, romantycznie, kolacja świece, kapiel.... ale oboje stwierdziliśmy że na Sylwestra to jednak zaszaleć w większym gronie wolimy i romantyczne wieczory urządzamy sobie w ciągu roku- np na rocznicę ślubu, czy tak ot bez okazji.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
My ze wzgledu na to, ze zawsze ze znajomymi, to pierwszy raz wlasnie postanowilismy spedzic go romantycznie, we dwoje
![]() ![]() No i jak oceniacie Waszego wspolnego Sylwestra? Chcialybyscie spedzic jeszcze raz podobnego, czy jednak wolicie spedzac hucznie, ze znajomymi? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Oby do wiosny
|
U nas część "romantyczną" oceniłabym bardzo dobrze, ale koło północy czegoś jednak zabrakło, stąd stwierdziliśmy, że tę noc będziemy spędzać wśród znajomych. Od dobrych kilku lat są to domówki, a trzeci raz z rzędu przebierane.
Wspólny wieczór możecie urozmaicić i nadać Sylwestrowego nastroju wypadem "na miasto", tak jak sugerowała GothicLolita22. Mielibyście wtedy chwile dla siebie i trochę szaleństwa noworocznego. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
No i tu jest ten problem, bo mieszkamy na wsi.. Nie ma niestety odliczania w centrum do polnocy..;/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Oby do wiosny
|
No tak
![]() Może pomysłem byłaby w takiej sytuacji zmysłowa sesja zdjęciowa? I Ty i On bawilibyście się fajnie a i mielibyście od razu pamiątkę wspólnego wieczoru. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
o patrz, o tym nie pomyslalam
![]() Taka sesyjka moglaby byc ciekawa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Oby do wiosny
|
Sprawdzone ;-) super zabawa.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
To napewno to wykorzystamy
![]() ![]() ps. na Was zawsze mozna liczyc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
My przez 6 lat spędzaliśmy Sylwka tylko we dwoje. 2 razy na Słowacji, 3 razy w Zakopanym i raz w naszym domu. Pierwszy raz na Słowacji (w Koszycach) siedzieliśmy w hotelu do 23, a póżniej poszliśmy się bawić na rynek, bo grała tam koncert jakaś ichniejsza kapela. W Zakopcu raz byliśmy na kuligu sylwestrowym-świetna zabawa - o 20.00 kulig, ognisko w jakimś lasku w przepięknej scenerii, powrót koło 22.00 i zabawa przy kominku na którym piekł się baran przy góralskiej muzyce- kameralna imprezka - ok. 30osób, ale świetna. Drugim razem posiedzieliśmy najpierw w pokoju przy kominku i później poszliśmy z szampanem na Krupówki, a 3 raz siedzieliśmy na Gubałówce w jakiejś karczmie i tam też przywitaliśmy Nowy Rok. Sylwestra w domu wspominam najgorzej
![]()
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
no ale przynajmniej wiesz, ze sylwester tylko we dwoje, we wlasnym domu jest zbyt nudny
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no dokładnie, stwierdziliśmy, że to był pierwszy i ostatni Sylwester spędzony w domu ![]()
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
zgadzam się, ja też wolałabym gdzieś pójść lub wyjechać a nie spędzać sylwestra w domu...
![]() romantyczne siedzenie w domu lepiej zostawić sobie na jakieś inne okazje ![]() ja niestety tego sylwka tak jak poprzedniego najprawdopodobniej spędzę z Tż w domu albo ewentualnie ze znajomymi w mieszkaniu ![]()
![]() |
#22 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Przyczajenie
|
Fajny temat. Dajcie dziewczyny jakieś pomysły na spędzenie Sylwestra we dwoje, bo tak się składa, że w tym roku spędzimy z mężem noc sylwestrową sami w domu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Raczkowanie
|
[QUOTE=vanessa1781;2377455 0[/QUOTE]
No ale moze z czasem uda Wam sie spedzic Sylwestra tylko we dwoje jakos bardzo milo ![]() ![]() Cytat:
![]() A takie wlasnie spedzanie czasu we dwoje zalezy tylko i wylacznie od charakterow. Osoby bardziej takie spokojne, opanowane, ktore nie lubia zbytnio imprez moga swietnie zagospodarowac ten czas tylko dla siebie. Jak juz bylo wyzej wspomniane: wspolna kolacja, winko, jakis ulubiony film, kapiel, romantyczny spacer ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
My z TŻ w zeszłym roku spędziliśmy Sylwestra we dwoje w Krakowie.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
dziewczyny, ja w tym roku także pierwszy raz wyjeżdzam z moim TŻ sami, wybieramy sie do Torunia
![]() ![]() ![]()
![]() |
#27 |
Oby do wiosny
|
Hej truskaweczka, jak się udał Sylwester (bez szczegółów oczywiście
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:16.