|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
S T UD N I Ó W K A x2 ;o
Hej! Piszę tu, ponieważ chciałabym się poradzić w pewnej sprawie, a mianowicie chodzi o studniówki. Mam dwie w tym roku( jako osoba towarzysząca) I nie mam kompletnie żadnego pomysłu jak mam się ubrać.
Jestem dość wysoka a moi partnerzy dość niscy, więc głównie na tym polega mój kłopot-nie mogę założyć butów na obcasie. Myślałam może o jakiejś długiej sukience i do tego baletki. Albo może coś na styl grecki i sandały.. ale znów to będzie zima, więc tak troszkę głupio ;p Może wy macie jakieś ciekawe propozycje Ale od razu mówię-moje fundusze są ograniczone Aha, i czy na obie studniówki mogę być ubrana tak samo? Czy nie wypada? Proszę, pomóżciee
|
|
|
|
|
#2 |
|
Komplikatorka
|
Dot.: S T UD N I Ó W K A x2 ;o
Mini obcasik może być, bo jeśli by partnerom przeszkadzajło że jesteś wyższa to by Cię nie zaprosili
A co do takiej samej sukienki to uważam jeśli to nie ta sama szkoła i ludzie to pewnie że wypada
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
Hej, ja też mam 100dniówkę w tym roku
Co do długiej sukienki to myślę , że to nie najlepszy pomysł bo większość dziewczyn wybiera jednak krótkie sukienki A dziewczyny w dlugich sukniach wyrozniają sie...ale niestety nie w ten pozytywny sposób Jeśli Twoi partnerzy są niscy, to nic nie stoi na przeszkodzie żebyś założyła baleriny do krótkiej sukienki - moim zdaniem jeśli bedziesz miala fajna sukienke i dodatki to i tak bedziesz wygladac ladnie I o wiele ładniej niż w długiej sukience.
|
|
#4 |
|
Wtajemniczenie
|
Długa sukienka może ograniczać cię w tańcu, nie zawsze to dobry wybór, jak dla mnie niepraktyczna i tyle.
Jak najbardziej możesz ubrać tą samą sukienkę, za to włożyć inne buty, dodatki, zmienić fryzurę lub makijaż i będzie dobrze.
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
Tzn tak. Długa sukienka nie będzie mnie ograniczać- to wiem na pewno, ponieważ tańczę sportowo, właśnie towarzyski, właśnie w długiej sukni co spowodowało że się przyzwyczaiłam i wiem jak się muszę czuć by właśnie mnie nie ograniczała w różnych sytuacjach.
Chodzi tu właśnie o obuwie. Bo moim zdaniem baletki na studniówkę to.. tak mało .. nie wiem. Oficjalnie? I chciałabym właśnie w jakiś sposób je zrekompensować. Bądź je zakryć właśnie długą suknia.. Dziękuję bardzo za te odpowiedzi
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:15.

Ale od razu mówię-moje fundusze są ograniczone