|
Notka |
|
Galeria makijażu - moje makijaże Galeria makijażu, to miejsce, gdzie możesz zaprezentować swój makijaż oraz wymienić się doświadczeniem i opinią. Pochwal się swoim makijażem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
nr. 3 Zieliń i brokat
Mój trzeci make-up
![]() ![]() Kosmetyki: 1. Baza pod podkład: krem Ziaja HerbikaPlant (polecam go gorąco) 2. Podkład Maybelline Dream Satin liquid 030 3. Cienie perłowe z dwóch paletek Rubi Rose a) 3 odcienie zieleni( ciemny, średni i bardzo jasny) b) beż c) perłowa biel 5. Czarna kredka do oczu, miękka Maybelline 6. Tusz do rzęs Avon Super Shock 7. brązowa kredka do brwi 8. Jasno zielony brokat sypki DSC05330nn.jpg nnnn.jpg DSC05338nn.jpg DSC05336nn.jpg DSC05334nn.jpg DSC05328nn.jpg DSC05327nn.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: nr. 3 Zieliń i brokat
Oczy fajnie wycieniowane, ładnie Ci w zieleni ale... ja nie znoszę czystego brokatu na oczach. I w mojej subiektywnej ocenie on psuje efekt
![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
hmm moim skromnym zdaniem makijaż jest średni, nie podoba mi sie , sądze że za daleko poleciałaś z cieniem na powiece
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
bardzo ladnie Ci w tym ksztalcie jaki wyciagnelas cienie,podoba mi sie a brokacik urozmaica ten makijaz
![]()
![]() |
#5 |
Wolę prosto!
|
mnie tam brokat jakoś specjalnie nie razi, tylko jeśli już go nakładasz w takiej "luźnej" postaci to może spróbuj nałożyć go na np. ciemną (czarną, ciemnoszarą) kredkę bądź ciemny cień (i tu już najlepiej czerń by mi się widziała)-wtedy ten zewnętrzny kącik będzie ładnie podkreśłony i błyskający...teraz mam troszke wrażenie, że jest tam za jasno i wygląda to trochę tak jakby brokat był na gołej powiece
![]() ![]() ![]() aaa teraz jeszcze zerknęłam raz kolejny-wydaje mi się, że mogłabyś cień pociągnąć wyżej zamiast tak bardzo w bok ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:51.