|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Killing me softly
|
Timotei- nowości :)
Chyba szykują mi się nieprzewidziane wydatki
Czytałyście już? http://www.wizaz.pl/news/index.php?itemid=455 Pewnie wypróbuję te nowości, zwłaszcza wersję migdałowo- waniliową. Kiedy Timotei weszło na nasz rynek, był w serii szampon migdałowy- używałam go jeszcze w podstawówce, do dziś wspominam go z sentymentem Ciekawe, kiedy nowości pojawią się w sklepach?
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Re: Timotei- nowości :)
Szampon i odżywkę migdałowo-waniliową widziałam już w krakowskim real'u, więc chyba te nowości Timotei już są dostępne
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Ta czereśnia wygląda apetycznie
Ja tez pewnie wyprobuje ale poczekam az mama gdzies w sklepie sie skusi i kupi Albo kiedy Wizazanki zaczna uzywac i pochwala sie wrazeniami (jesli beda pozytywne)
|
|
#4 |
|
Killing me softly
|
Dzisiaj się rozejrzę w sklepie, może faktycznie już są
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Lukrecja_Borgia napisał(a):
>i Timotei z henną(też pełny, dałam się złapać na promocję w Naturze Ja po tym Timoteiu troche sie zrazilam do tych szamponów
|
|
#6 |
|
Killing me softly
|
Ines- ja miałam okazję wypróbować go w zeszłe wakacje u kuzynki- jej włosy tak pięknie pachniały, że gdy parę dni temu zobaczyłam go w promocji, nie mogłam się oprzeć. Kupiłam go głównie dla tego zapachu(wspomnienie wakacji, lata), na refleksy nie liczę- ale zobaczymy
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Lukrecja_Borgia napisał(a):
> Ines- ja miałam okazję wypróbować go w zeszłe wakacje u kuzynki- jej włosy tak pięknie pachniały, że gdy parę dni temu zobaczyłam go w promocji, nie mogłam się oprzeć. Kupiłam go głównie dla tego zapachu(wspomnienie wakacji, lata), na refleksy nie liczę- ale zobaczymy Mi nawet nie chodzi o refleksy tylko o to, ze wlosy mialam po nim strasznie szorstkie i szybciej sie robily byle jakie. Ale mojej mamie sie podobal Hehe, tez zdarza mi sie kupowac cos dla zapachu ktory sie z czyms kojarzy Z tego powodu chce kupic odzywke sunsilk do przetluszczajacych sie, taka w opakowaniu jak plyn do mycia szyb Uzywalam jej kiedys podczas wakacji na wsi i ten zapach bardzo mi sie kojarzy z tym okresem Natomiast odzywka regeneracyjna gliss kur (zapach migdalowy) strasznie kojarzy mi sie z ... lazienka mojej cioci
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Re: Timotei- nowości :)
Czemu zraziłaś się do tych szamponów? Właśnie dziś kupiłam sobie ten z henną, wypróbuję....
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:11.