|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
zdrętwiałe podbicie stopy
od 4 dni czuje zdretwienie podbicia stopy. dwa dni bardzo dlugo chodzilam na wysokich obcasach i za pewne to jest tego przyczyna. kapiele w soli, trzymanie nogi wysoko nie pomaga :/
Czy mial ktos cos takiego ? nigdy po obcasach nie mialam takiej przypadlosci. czuje jakby byly nadbrzmiałe, ale nie są spuchnięte. jest to uczucie jakbym przemarzla nogi (ale na pewno nie przemarzly) wiec i czucie jest troszke zaburzone. i oczywisice troche wpadlam w panike czytajac w internecie rozne opowiesci o "uszkodzeniu nerwow itp"... |
|
|
|
|
#2 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: zdrętwiałe podbicie stopy
up. nikt nie mial takiej przypadlosci po obcasach ?
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Meczy Cie to od 4 dni, dlaczego wiec nie pojdziesz do lekarza?
|
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Miałam podobne odczucie po całym dniu i nocy spędzonej na obcasach, na drugi dzień bolały mnie ciągle, a potem tylko gdy 'naciągałam' stopę (wchodziłam po schodach, stawałam na palcach itp.) Miałam takie odczucie jakbym rzeczywiście miała uszkodzony nerw - drętwienie itp. Po tygodniu mi niby przeszło, ale może lepiej nie czekaj tyle co ja i idź do lekarza.
|
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
stopa jest po prostu trochę odrętwiała - nic Ci nie będzie. Nogi najwyraźniej nie są przyzwyczajone do takiego ucisku.
Unikaj przez jakiś czas obcasów, masuj stopy ... przejdzie...
Bo kozdo rzec mo dwie stróny: dobróm i złóm. (..) Dysc leje - to dobre dlo tych, co im buroki wysychajóm. Słónko świeci - to dobre dlo tych, co akurat siano susóm. Ale, co powiy o słónku tyn, co mu buroki wysychajóm, a o dyscu tyn, co siano susy? Syćko jest względne.
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#7 |
|
Przyczajenie
|
dzieki za odpowiedzi
rzeczywisicie minal juz prawie tydzien i jest duzo lepiej
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
To widzę, że nie tylko ja mam taką przypadłość. Ja jeśli założę źle wyprofilowane buty na wysokim obcasie to po ok.15minutach szybkiego marszu mam tak odrętwiałe podbicie, że nie mogę iść i płakać mi się chce
![]() Na szczęście mija po godzinie od ściągnięcia butów. Okropne uczucie.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:40.

rzeczywisicie minal juz prawie tydzien i jest duzo lepiej