|
|||||||
| Notka |
|
| Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
jaki prezent urodzinowy dla 15 latki ?
siostrzenica interesuje sie malarstwem, to jej hobby a takze muzyką, lubi sie ładnie ubrac jest zwariowana i bardzo oryginalna, i dlatego nie wiem co jej dać : ) jakies pomysły na tani prezent ? ; >
|
|
|
|
|
#2 |
|
6 lat z wizażem:)
|
Dot.: jaki prezent urodzinowy dla 15 latki ?
może jakiś ładnie oprawiony szkicownik?
![]() a co do muzyki, to moze jakieś gadżety związane z jej uluubionymi zespołami? a może bilet na koncert?
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Jest w takim wieku, że na pewno będzie zadowolona z kosmetyków. Raczej zrezygnowałabym z prezentu pod kątem malarstwa, dlatego, że jeśli się tym interesuje, na pewno wie, co jest dobre w tej 'branży'. Dobry jakościowo prezent "malarski" to wydatek 200-400zł, ale jeżeli Cię stać... ; )
Ja bym po próbowała z dodatkami do ubrań; pasek, opaska, biżuteria, torebka, portfel, itp
|
|
|
|
|
#4 |
|
6 lat z wizażem:)
|
super są te bransoletki! ja też je popieram
|
|
#5 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
W sumie to najlepszy moim zdaniem pomysł, bo praktyczny, a trafić w gust oryginalnej osoby nie jest łatwo.
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
Kto jak kto, ale ja maluję i rysuję od lat i wiem coś na temat takich prezentów
|
|
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
Ja mam siostrę w podobnym wieku i widzę po niej, że najbardziej cieszy się z ciuszków i kosmetyków
Albo jakaś fajna torebka... W tym roku na Święta podaruje jej chyba bon do Reserved albo Rossmanna i niech sobie sama coś powybiera, myślę, że będzie miała jeszcze większą frajdę
|
|
|
|
|
#8 |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
może faktycznie jakiś artystyczny notes, albo kalendarz lub pamiętnik? Do tego jakąś książkę? Super zapakowane i na pewno będzie zadowolona!
|
|
|
|
|
#9 |
|
Przyczajenie
|
mrs Visage, raczej niewiele 15-latek interesuje sie na tyle, zeby potrzebować prezentu za 200 i więcej złotych. A i drobniejsze rzeczy się przydają, trzeba tylko wiedzieć co ma.
Proponuje akwarele "Białe noce" firny saint petersburg, sztuk najlepiej 12 bo mają funkcjonalne, wygodne opakowanie, kosztują koło 55 zł. Większe, 24, to koło 100. Jeżeli farby wszystkie mozliwe ma, zostaje jeszcze sztaluga, tak koło 100 można już coś w miare niezłego kupić, albo pędzle np firmy Kozłowski, albo innej dobrej. Zależnie od tego jak bardzo jest zaawansowana, może jakąś ksiażkę? Np anatomię człowieka dla artystów? |
|
|
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
Też miałam kiedyś 15 lat i wiem coś na ten temat lepiej niż Ci się wydaje ; )
Mol książkowy ma racje, jeżeli już to może notes do rysunków, albo dobre płótno, może sztalugę? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Prezenty
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:34.