![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Wszyscy którzy chcą schudnąc ok. 5 kg ZAPRASZAM!![]() ![]() Jeśli chcesz schudnąc jakieś 5 kg. to wątek dla Ciebie. ![]() ![]() Mnie przez około 3 tygodnie udało się już zrzucic jakieś 3/4 kg. Ale niestety jakoś ostatnio nie mogę wrócic do diety ![]() ![]() ![]() ![]() Na początek może napiszcie dziewczyny ile macie lat, ile macie wzrostu, ile ważycie i jaką wagę chciałbyście osiągnąc ![]() No to zaczynam A więc mam 18 latek 166 cm. wzrostu i waże 57/58 kg. Nie jestem jakaś strasznie gruba ![]() ![]() ![]() Wszystko do spełnienia! Dziewczyny zróbmy to dla samych siebie. Już mam dośc wstydzenia się wyjśc na plaże w stroju kompielowym ![]() ![]() Ja przechodzę na dietę MŻ i więcej ruchu (chociaż z tym będzie cięzko ![]() ![]() pozdrawiam i życzę wytrwałości. ps. dziewczyny nie "od jutra" zróbmy to od dziś! ![]() ![]() TABELKA http://spreadsheets.google.com/pub?k...=0&output=html Edytowane przez milusia1991 Czas edycji: 2009-06-29 o 10:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wszyscy którzy chcą schudnąc ok. 5 kg ZAPRASZAM!
na innym wątku ucichło więc dołączam się do Ciebie
![]() Mam 16 lat, 173 cm wzrostu i waze 66 kg, wazylam 68 ale w kwietniu udalo mi se troche schudnac, dzieki temu ze na jakis czas odstawilam slodycze, teraz chcialabym zejsc ponizej 60kg. Mysle, ze jest to mozliwe jesli ograniczy sie jedzenie i zacznie cwiczyc. mam w domu rowerek stacjonarny i juz 3 dni po godzince jezdzilam ![]() ![]() ![]() mam nadzieje ze razem z innymi uda nam sie osiągnąc cel ![]() pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
mam 14 lat
160 cm wzrostu i ważę jakieś 50/51 kg przytyłam 9 kg ![]() ![]() ![]() od dzisiaj jestem na 3 dniowej diecie oczyszczającej jelita . mogę zrobić wszystko by schudnąć te cholerne [!] 5 kg ! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
heh mam tak samo jak Ty milusia
![]() ![]() ![]() ![]() moja motywacja to to, że jak wrócę po wakacjach do szkoły, wsyzscy będą z zazdrością i pdoziwem patrzyć i mówić OOO ALE ONA SCHUDŁA :d
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój plan jest taki - dzisiaj zaczęłam 9-dniową dietę "odchudzanie na zawołanie" (ONZ) i przez najbliższe 9 dni zamierzam się jej trzymać. Jeśli chodzi o ćwiczenia, w tej diecie zalecają tylko 30 min spacery, ja podejrzewam, że dorzucę do tego hula hop, a zamiast spacerów 30 min steppera ![]() Po tych 9 dniach wracam do normalnego zdrowego odżywiania i ćwiczenia, niestety 5 lipca wyjeżdżam, więc już będę musiała "chwalić się" moją okropną figurą na plaży, ale tam też zamierzam zdrowo jeść (czyt. zrezygnować ze słodyczy, coli, dodatku cukru itp., bo zawsze byłam od tego uzależniona :P). Dobrze, że dzisiaj powstał ten wątek, wreszcie nie będę nigdzie do tyłu. Powodzenia dziewczyny! P.S. milusia1991, może zrobisz w pierwszym poście listę z naszymi celami? ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Witam mogę dołączyć ?
Jest to idealny wątek dla mnie ! ![]() ![]() Mam 170 cm i waga pokazuje tak 59-58 z przewagą na 58 ![]() Odchudzam się już jakiś czas jednak z przerwami, teraz wracam i szukam nowej motywacji i wiary w samą siebie ![]() Moim utrapieniem są boczki, i tłuszczyk na brzuchu, brak tyłka w sensie takim, że jest taki płaski a szeroki(95cm) Ale najważniejszym celem jest spłaszczenie brzucha i na tym chciałabym się skupić ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Przylaczam sie !To watek dla mnie
![]() Chce schudnąć ok 4-5 kg Mam 174 cm wzrostu,waże około 62 kg, ale dla mnie głownie liczy się to by stracić wszędzie w obwodzie min. 3 cm waga jest mniej istotna ![]() Zaczelam tak naprawde od ..dzisiaj ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
#8 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A jakie macie plany ćwiczeniowe ?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Witam dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() Co do sposobu to dziś zaczynam weekendową strukturalną, a poza tym to słynna dieta MŻ, odstawić słodycze itp. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
hej dziewczynki dołączę się chętnie
![]() mam 170cm wzrostu i 59kg. Niby BMI w porządku ale na brzuchu sam tłuszczyk i fałdki po bokach. Dzisiaj na cóż miałam wieeeeeeeeeele grzeszków, zresztą ostatnio codziennie mi się to zdarza ![]() ![]() ![]()
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
hej dziewczyny!
ja w tym roku już raz podjęłam próbę odchudzania... lecz zrezygnowałam. nie mogłam się obyć bez słodyczy. mam 18 lat i ważę 65 kg. 171 cm. najgorszy jest dla mnie brzuch... nie mogę go znieść. chcę się przyłączyć do Was może mi się uda.. co prawda nad morze jadę dopiero w sierpniu ale wcześniej mazury... Dziś ćwiczyłam 8 min legs, buns i abs. za chwilkę idę na stacjonarny rower a od jutra zaczynam dietę owocową. ![]() koniec z junk food! ;D
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
roxxxxy a możesz coś więcej o tej diecie owocowej napisać ? To jest jakaś skomponowana dieta czy sama sobie będziesz wymyślać jadłospisy ?
Ogólnie cieszę się, że jest nas coraz więcej oby tylko ten wątek rozkwitł ![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
wiesz co czytalam o tym w necie i to jest tak, że powinno się stosować tą dietę do 3 razy w tygodniu. Poprostu przez cały dzień jesz tylko owoce i pijesz wode albo herbaty ziołowe . Można robić sałatki itp ale nie doprawiać cukrem, miodem. Jeśli już no to sokiem z cytryny.
![]() No i można schudnąć do 4 kilo ![]() powodzenia !
![]() |
#14 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() chcialabym schudnac 8-10kg. faldy na brzuchu mam takie wielkie, ze szok. lykam Linee, moze cos podziala. ![]() Cytat:
Pozdrawiam ![]() Edytowane przez Oldziunia Czas edycji: 2009-06-24 o 19:36 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Tak w nieograniczonych ilościach. ![]() a te 4 kilo no to dziewczyny pisały, że po 3 dniach 2 kilo spadało... tylko, że wiesz, trzeba uważać na jojo, więc w pozostałych dniach kiedy nie jesz samych owoców, nie można jeść słodyczy i innych mega tłustych posiłków. Wydaje mi się, że to poskutkuje, no ale zobaczymy. ;D zaczynam od jutra ![]() ---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ---------- aha no i oczywiście ćwiczenia do tego, bez nich ani rusz! ![]()
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
.
Edytowane przez Honey822 Czas edycji: 2011-06-13 o 11:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
hej a co myślicie o jednodniowej diecie owsiankowej? Podobno można na niej stracić 1kg. Gotuje się owsiankę z 2litrów mleka 2% i 8łyżek owsianki. I to je się przez cały dzień, dzieląc wszystko na ok. 7 porcji. Jestem strasznie ciekawa czy to działa, ale nie mam możliwości wypróbowania
![]()
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Nie wiem,czy bym wytrzymała
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Z tego co wiem to wskazne jest jeść więcej ale w mniejszych ilościach...zamiast 3 obfitych posiłków dziennie ![]() ![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 | |
Raczkowanie
|
witam wszystkie kobietki
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() mam nadzieję że mi się to uda ![]() ![]() życzę powodzenia wszyskim dziewczynom ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
Do Roxxxxy
![]() ![]() 3 obfite posiłki miałam na myśli żeby nie zapominać o pełnowartościowym śniadanku tak jak i obiadzie o regularnych godzinach. Np śniadanie godz. 900 Obiad godz 1400 i kolacja godz 1700 Oczywiście można jeść a nawet trzeba więcej,ale z umiarem:P Edytowane przez Honey822 Czas edycji: 2009-06-24 o 21:02 Powód: Pomyłka!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
jeśli chodzisz spać o 21.00 to kolacje powinno się jeść 0 18.00 innymi słowy trzy godziny przed snem. nie więcej. To nie jest tak, że po 18.00 organizm przestaje spalać
![]()
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
.
Edytowane przez Honey822 Czas edycji: 2011-06-13 o 11:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
na pewno Ci się uda! 3mam kciuki ![]() Edytowane przez Oldziunia Czas edycji: 2009-06-24 o 21:37 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
Jest nas coraz więcej
![]() Proponuję pisać konkretne efekty po wszelkich dietach, ćwiczeniach itp., żeby zmobilizować inne, bo wiadomo że zwykle najgorzej z zapałem ![]() ![]() Przy okazji mam pytanie do Honey bo mnie bardzo zaciekawiła. Chcesz zastąpić margarynę musztardą? W jakim celu? Bo szczerze mówiąc pierwsze słyszę o czymś takim ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja bardzo lubie musztarde ![]() ![]() ![]() PS. Na kromke chleba z ziarnem smaruje musztarde na to kłade liść zielonej sałaty jakąś chudą wędline pomidorka i jest pyszne ![]() Edytowane przez Honey822 Czas edycji: 2009-06-24 o 22:09 Powód: Dopiska |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
ojej dziewczyny jak nas dużo super
![]() Proponuje żebyście może sobie zrobiły że pod waszym postem będzie pisało ile ważycie i do ilu chcecie dojśc i systematycznie zmieniac jesli bedzie jakas utrata kilogramow. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Przyczajenie
|
Witajcie !!!
Jestem nowa na tym forum,od jakiegoś czasu tylko czytam,ale ten wątek jest dla mnie i postanowiłam przemówić ![]() Jestem 31 letnią mamą prawie 4 letniej dziewczynki, w ciąży przytyłam prawie 25 kilo. Obecnie mam 170 cm i 86 kilo wagi,niestety - tragedia ![]() W lipcu mam ślub siostry i chce jakoś wyglądać. Rozpoczęłam ONZ jestem na 4 dni. Ale się rozpisałam ![]() Trzymam kciuki za Was i powodzenia ![]() Edytowane przez honey31 Czas edycji: 2009-06-24 o 22:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Rozeznanie
|
a czy stosowałyście kiedyś dziewczyny jakis suplement diety na odchudzanie? dał wam cos?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:57.