|
Notka |
|
Biżuteria Miejsce dla osób, które robią biżuterię. Tutaj możesz zaprezentować własnoręcznie wykonaną biżuterię, obejrzeć prace innych, podzielić się wiedzą. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Moje kolczykowanie
Witam!
To mój pierwszy post na Wizażu choć od dawna tu zaglądam. Moja przygoda z biżuterią trwa już kilka lat, ale tak naprawdę robiłam ją tylko dla siebie i znajomych więc nie było jej zbyt dużo. Poza tym były to zwykłe, nawlekane koraliki. Niedawno odkryłam fimo i AC. Tak, wiem, szybka jestem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Moje kolczykowanie
witaj według mnie jesteś dobra w tym co robisz.Twoje kolczyki bardzo mi się podobają i są bardzo orginalne. Tak dalej !!!
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Mi spodobały się dwa pierwsze wzory kwiatowe. Od strony technicznej niewiele mogę powiedzieć- na fimo się nie znam.
Czekam na więcej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Nie jestem ekspertem w fimo, ale bardzo mi się podobają Twoje kolczyki
![]() ![]()
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Dziękuję za miłe słowa
![]() Dziś kolejna porcja moich wytworów. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Bardzo mi się podoba, że próbujesz wypracować własny styl, że Twoje kolczyki są inne niż duża część 'modeliniaków' Trzymam kciuki i czekam na więcej bo zapowiada się ciekawie!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Dzięki Rusa48
![]() Dziś powrzucam tylko kilka starych fotek bo nic nowego ostatnio nie zrobiłam. Mam straszliwy remont w mieszkaniu i nie mogę się odkopać spod góry gruzu i kurzu. Ledwo dokopałam się do kompa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Ojej, ojej, czy na ostatnim zdjęciu moje ukochane art clay? ^^ Uwielbiam oglądać prace wykonane tą techniką, mimo że sama raczej kręcę druty i składam.
Modelinki ładne, kuleczki-wkrętki ciekawe, ale najbardziej podobają mi sie te niebieskie z "płomyczkami" ![]()
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Tak, to art clay. Ja też uwielbiam patrzeć na prace wykonane tą techniką. Tylko, że nie na moje prace
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
Fimowe prace bardzo fajne, zwłaszcza kolorystyka mi się podoba. Kwiatowe z ostatniego wrzutu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:23.