|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Czy ktoś tu strzela?
Witam
Poszukuję dziewczyn, które interesują się strzelnictwem sportowym, które lubią sobie w weekend postrzelać zamiast iść na spacer czy do kina ![]() Ja strzelałam tak naprawdę dopiero parę razy w życiu (głównie zajęcia PO w liceum ![]() ![]() Czy są organizowane jakieś kursy, czy na początek dostęp do instruktora jest darmowy (jest równoznaczny z wizytą na strzelnicy?), a jeśli nie, to ile taka przyjemność kosztuje? Dodam że jestem z Krakowa. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Czy ktoś tu strzela?
ja co prawda nie jestem z Krakowa,ale od czasu do czasu bywam na strzelnicy (Śląsk).
Można sobie sobie zrobić indywidualny kurs,w innym przypadku zawsze strzelasz pod okiem fachowca,po krótkim darmowym przeszkoleniu. Tam gdzie ja chodzę płaci się za godzinę,za wybraną tarczę,rodzaj broni i za naboje. Najlepiej jakbyś zadzwoniła poprostu do wybranej strzelnicy albo,jeśli mają,wejdź na ich stronę internetową tam będziesz pewnie miała podane wszelkie informacje. ![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: Czy ktoś tu strzela?
ja takze strzelalam na zajeciach PO ( LO o profilu mat-info z rozszerzeniem wojskowym)
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:44.