|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
I jeszcze o studniówce...
Hej Dziewczyny, jestem tu nowa i mam mały problem. Przejrzałam chyba wszystkie wątki, ale nie znalazłam odpowiedzi na moje pytanie.
Z różnych względów muszę iść na studniówkę w balerinkach, stąd moje pytanie, jaki "dół" sukienki będzie pasował do nich i do "góry" sukienki Cheryl Cole z teledysku do piosenki "Parachute". Dodam że jestem dosyć wysoka (mam 173 cm). Załączam moje propozycje i liczę na pomoc. ![]() Na tym zdjęciu z Dodą, chodzi mi o tą kobietę obok niej(a konkretnie o czarną sukienkę). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: I jeszcze o studniówce...
moim zdaniem do balerinek pasowałyby jakieś przed kolano, myśle że 2, 3, 5 by dobrze wyglądały. 3 najlepsza
![]()
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Prawie żadna noga nie wygląda ładnie w baletkach... (niestety!) ale jeżeli musisz iść to bardziej polecałabym Ci taką która odkryje twoje nogi. Jestes wysoka wiec i masz pewnie piekne długie nogi.. (zazdroszcze
![]() Tak w ogole to piekne te sukienki które pokazałaś.. ---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ---------- Albo jak masz zdjęcie to pokaż swoje nogi ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
wszystkie te sukienki aż się proszą o wysokie obcasy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Ja polecam ołówkową lub tulipan przed kolano sporo, odpadają te tiulowe, bo zrobią z ciebie szeroką i niską- tak myślę.
A jeśli chodzi o balerinki może jakieś w kolorze pasującym do cukienki lakierowane? Np lakierowane sliwkowe proste, bardzo ładnie będą wyglądac, a jeśli masz czarną sukienkę to boskie są takie w stylu chanel, lakierowane, bardzo eleganckie i niebanalne. Do tego zwykła torebka, może nawet popularna chanelka i będziesz wyglądac pięknie, mimo płaskich butów.
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Nie mam zdjęcia, na którym widać byłoby moje nogi, ale są dosyć długie
![]() Wiem, że wszystkie są piękne bo mam ostatnio hopla na punkcie szukania sobie sukienki na studniówkę ![]() Jedni mówią, że do balerinek pasuje szerszy dół, inni, że dopasowany. Pewnie ile ludzi, tyle opinii. A ja dalej w kropce.... Boję się, że wszystkie będą miały 'tulipanki', a ja bardzo nie lubię 'być jak z kserokopiarki'... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:20.