|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Witam;**Witam;*
mam okazje kupić sobie telefon ![]() i zupełnie nie wiem który wybrać... mam do wyboru trzy telefony Htc g1 , htc hero , htc magic. Być może któraś z Was miała jakiś z nim? chciałabym znać Wasze opinie ![]()
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Witam;**
Mialam 2 telefony HTC, moja siostra jeden. NIGDY W ŻYCIU - psucie się co 2 tygodnie, głośnik to w ogóle nieporozumienie, poza tym niezbyt funkcjonalne menu. Zależy, co chcesz na tym telefonie robić, możliwe że jeżeli chcesz go przeznaczyć jedynie na odbieranie telefonów, to będzie ok. Ja mam porównanie 3 telefonów i ODRADZAM.
Teraz mamy LG i to świetna firma ![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
ja to LG mam uraze ;/ telefony które mia lam z tej firmy porostu sie psuły ;/
htc ma mój chłopak, i nic sie nigdy z nimi nie stało teraz ma hd2
![]() |
![]() |
#4 | ||
Zakorzenienie
|
Ja brałabym htc hero,choć nie wiem jak byłoby z noszeniem w kieszeni
![]()
Jeśli kopiuję, to tylko w punktach ksero, Gdy ktoś powiela kogoś, Uważam go za zero, Mówię prawdę szczerą, Bo nie lubię, gdy ktoś kłamie, Służę pomocą, nie na każde zawołanie, Mam własne zdanie i szereg racji, Niezmienna niezależnie od miejsca, czasu i akcji ![]()
BLESS! |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
mialam htc kilka miesiecy na reklamacji byl 3 razy w koncu wymienili mi na inny bo nie byli w stanie naprawic takze tez odradzam pomysl o innym modelu, wszyscy moi znajomi ktorzy mieli ten sam co ja mieli te same problemy a ja nie zapytalam przed kupnem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:04.