|
|||||||
| Notka |
|
| Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
pierwsze tabletki anty - skapy okres?
Witam!
Jestem nowa na Wizazu, konto zalozylam .. z potrzeby. Czesto poszukuje odpowiedzi na nurtujace mnie pytania w internecie, i uwazam, ze to wlasnie na wizazu mozna znalezc najlepsze odpowiedzi, bez chamstwa i bezsensownego spamu ![]() Otoz postanowilam brac tabletki anty. To moje pierwsze. No i oczywiscie, przeeczytlam co trzeba i czekalam na pierwszy dzien okresu, aby je wziac. Okres dostalam dzisiaj po godzinie 15, tabletke wzielam bardzo szybko bo ok. 16 - to jest godzina, o ktorej planowalam brac tabsy. Jednakze pojawil sie problem, ktory mnie nieco niepokoi. Moje okresy sa bardzo obfite, ale dzisiaj, po wzieciu tabletki, moje krwawienie jest minimalne! Wyglada tak, jak w jakis 5 dzien.. Czy to normalne? Czy daltego, ze wzielam tabletke tak szybko, okres zdazyl sie zmienic? Czy to normalne? Czy moze zaliczylam wczesniejsza 'wpadke' i to nie okres, tylko krwawienie? W tym momencie naprawde nie wiem, co sie dzieje Dodam, ze okres-krwawienie jest w 28 dniu cyklu, moje cykle trwaja 28-29 dni. wiec wszystko jak najbardziej w normie.
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: pierwsze tabletki anty - skapy okres?
Kochanie, pigulki to hormony ,ktore wplywaja na naturalny cykl .
okres zaraz ci sie skonczy i pojawi krwawienie kiedy skonczysz brac opakowanie pigułek ,przerwa trwa 7 dni i w kazdym z tych nich moze pojawić sie krwawienie. |
|
|
|
|
#3 |
|
Wtajemniczenie
|
To normalne, też miałam obfity okres, a po pierwszej tabletce skończył mi się w tym samym dniu. Wiesz, to nawet wygodne
Ale niestety możesz mieć przez kilka początkowych opakowań plamienia, albo nawet krwawienia, w zupełnie nieoczekiwanych momentach.
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
To jest calkowicie normalne, nie masz się czym przejmować.
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
Ja tez mialam bardzo skapa mieszaczke i napewno jest to normalne
![]() NIestety mialam za to plamienia przez caly miesiac brania pierwszego opakowania i kilka dni przy 2 opakowaniu, dlatego jesli plamienia beda sie utrzymywac to tez nie masz sie co martwic
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
miałam taką samą sytuację, tylko przy pierwszej przerwie. to normalne
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:12.

Dodam, ze okres-krwawienie jest w 28 dniu cyklu, moje cykle trwaja 28-29 dni. wiec wszystko jak najbardziej w normie.

Ale niestety możesz mieć przez kilka początkowych opakowań plamienia, albo nawet krwawienia, w zupełnie nieoczekiwanych momentach.