|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Jestem znudzona potrzebuje jakiś zmian...
Potrzebuje jakieś zmiany jestem znudzona swoim wyglądem...
wydaje mi się , że mam dość trudną urodę przez co wiele rzeczy nie pasuje do mnie... szukałam w necie jakiś łatwych upięć, ale nic ciekawego nie znalazłam ![]() oto link do moich fotek :http://www.facebook.com/album.php?id...916872&aid=475 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Jestem znudzona potrzebuje jakiś zmian...
Nie mam konta na FB i nie mogę zobaczyć zdjęć
![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
przyznam się szczerze nie pomyślałam o tym
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
hymm to może na początek lekko mogłabyś przyciemnić kolor ożywić go bardziej
![]()
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
to są troszkę starsze zdjęcia teraz mam odrobinę ciemniejsze włosy ale ciągle rude
![]() sama nie wiem co chce , znudziło mnie że ciągle tak samo wyglądam... w prostych chyba nie będę dobrze wyglądać bo mam bardzo pociągłą twarz ... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
to w takim razie może zmiana loków na grubsze i większe? a jak nie to zawsze można krótko obciachać włosy i oczywiście koniecznie grzywka bo ona zawsze ukazuje zmiany i zobaczysz od razu pczujesz sie lepiej oby tylko ci pasowala
![]()
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
twoje włosy to twoja wizytówka, są piękne, ja bym tam nie kombinowała wiele z nimi... ze swojej strony mogę doradzić przyciemnienie brwi-na brązowo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
a tak brwi przede wszystkim, już od jakiegoś czasu wybieram się do kosmetyczki ale ciągle brak czasu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Moim marzeniem było miec tak kręcone piękne włosy. Niestety natura obdażyla mnie cienkimi piórami. Moim zdaniem korzystnie będziesz wygladać w ciemniejszych ciepłych kolorach miedzi-intensywniejszych. Wtedy wyrazistość kolorów podkreślałoby twoją urodę. I oczywiście brązowe brwi-ja mam sceptyczne podejście do kosmetyczek,sama sobie robie brwi-henne plus woda utleniona i cienki pędzelek-nakładasz na brwi na kilka minut potem je zmywasz i depilujesz do kształtu jaki ci odpowiada. Byłam kiedyś u kosmetyczki,skopała mi na maxa brwi.Miałam grube,żle wydepilowane. Dlatego,że poziom brwi z lewej strony różnił się od prawej.Sama sobie zrobiłam retusz i wiem,że nikt inny lepiej mi nie zrobi jak ja sama. Widzisz się w lustrze,widzisz niesokonałości. Fakt,że trochę to czasu zajmuje ale zaoszczędzisz na pieniądzach,a kosmetyczki są różne.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:31.