|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() sukienka studniówkowa
witam Drogie Panie. Cieszę się niezmiernie ze do was dotarłam i pomozecie mi. A wiec w styczniu wybieram sie na studniówke zakupiłam piękną różową wyrazista sukienke długa balową ( spódnica +gorset). do tego mam czarne buty i srebrną biżuterie. chciałabym załozyc cos na ramiona tj.bolerko jakiego koloru uwazacie? i czy srebrna bizuteria pasuje? jestem opalona i mam brązowe włosy.
Z góry dziekuje za wszsytkie wypowiedzi. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: sukienka studniówkowa
pomogłyby zdjęcia sukienki...a bez zdjęć to... może jakiś transparentny szal zamiast bolerka?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: sukienka studniówkowa
szczerze mówiąc, to mi średnio pasuje róż do opalenizny... (chyba ze to jakiś przybrudzony, ciemny odcień)
ale jak juz to bym się skłaniała ku czerni, żeby pasowało do butów - moze czarne, przezroczyste (np koronkowe) bolerko? albo jak koleżanka wyżej - transparentny szal. poza tym to może ciemny fiolet? ale to zależy od odcienia różu.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:41.