|
Notka |
|
Pielêgnacja w³osów i fryzury Podyskutuj o pielêgnacji w³osów krêconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawd¼ modne fryzury: ciêcia, koloryzacje, fryzury na ¶lub, wesele, Komuniê, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 12
|
problem
Witam. Mam malutki problem dotycz±cy w³asnie w³osów. Jakie¶ licho mnie podkusi³o i pofarbowa³am je na mahoniowo - miedziany br±z z loreal (naturalnie mam br±zowe w³osy) i wysz³a mi paæka taka ni to czerwone, ni to pod rudy, ni to br±z. (zupe³nie inne ni¿ na opakowaniu) taki byle jaki ten kolor. no i troche nie dobrze siê w nim czuje (zazwyczaj w br±zowych odcieniach chodzi³am) i sedno problemu le¿y w³asnie tutaj: jak± farb± (lub te¿ szamponem koloryzuj±cym) to zamaskowaæ, ale te¿ ¿eby nie wysz³y te w³osy czarne. chcialabym uzyskaæ br±z, taki zwyczajny.
z góry dziêki za pomoc. Edytowane przez laady_ Czas edycji: 2010-12-09 o 22:18 Powód: b³±d ort. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 323
|
Dot.: problem
poleci³a bym Casting Creme Gloss odcieñ -Brownie.Wychodzi naprawdê ¶liczny prawdziwy br±z,nie to co po innych br±zowych farbach które zazwyczaj wychodz± czarne:/u¿ywa³am w wakacje,i polecam.To ciep³y odcieñ,ale zmywa siê na rudo...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 36
|
Dot.: problem
szamponów koloryzuj±cych nie polecam bo ich efekty koloryzacji trwaj± krótko, natomiast mogê ci poleciæ farbê essential color hazelnut firmy schwarzkopf. powinna pokryæ ten kolor, który masz teraz
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 2
|
![]()
Ja bym autorce tekstu poleci³a jakiego¶ fryzjera, który uzyska na Pani w³osach kolor, którego siê pani spodziewa, bez zbêdnego katowania w³osów niepotrzebnymi warstwami ró¿nych kolorów
![]() zawsze kontaktuje siê z nim poprzez smsa, wiêc jak co¶, to z ca³ego serca polecam! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:51.