|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Kurs tańca
zapraszam do podzielenia się wrażeniami wszystkie osoby które na takim kursie były lub właśnie go zaliczają np. przed studniówką, ślubem, karnawałem
ja poszłam teraz, jesteśmy po drugiej lekcji. śmiechu co niemiara bo okazuje się że to nie to samo co w podstawówce i my swoje a "orkiestra" swoje.. ![]() ![]() mamy 8 lekcji po 2 h, dwie pary jestem ciekawa jak długo będę pamiętać te kroki.. ale marzy mi się aby mojemu Tżtowi się spodobało i tańczył ze mną jak jest okazja a nie tylko siedział za stołem.. problem w tym że mi się to podoba, widzę że mu niekoniecznie i podchodzi do tego jak do zadania, które ma wykonać bo chce mi zrobić przyjemność
![]() |
#2 |
Elwirka-Elmirka :D
|
Dot.: Kurs tańca
Rozumiem, że chodzi o towarzyski ?
Ja chodziłam. Byłam i jestem zakochana w tym tańcu. Uwielbiam i łacinę, i standard. Nie miałam partnera, ale jeździłam jako pomoc na każdy turniej ![]() Muzyka, suknie... ![]() ![]() Jeśli czas pozwoli, znowu się zapiszę ![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kurs tańca
tak, towarzyski. mamy sie nauczyc tancow latynoameryksńskich i europejskich
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:42.