![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
![]() Fantazje inne Karoli ;P
Tak więc zakładam oddzielny wąteczek na moje pozostałe, inne niż papierowe, fantazje
![]() To może zacznę od tego co już mam i co jest najświeższe: Na dobry początek kordonkowo-szklane koraliki, szybkie, proste i jakże szykowne ![]() Oraz sala weselna i zawieszka nad państwa młodych ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Fantazje inne Karoli ;P
Rewelacja
![]() Takich korali nikt by się nie powstydził ![]() Aj, pomarzyć można ![]() Gratuluję talentu ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Ja już pisałam , ze korale wypasiooone
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Hihi Dzięki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
![]()
Nonono Karolcia
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Taak, no z Zielonym lepiej nie zaczynać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Karola -śliczne korale zrobiłaś ja dostałam z wymianki takie korale od Damurka
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Fajne
![]()
![]() |
#9 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Aniu, bo ja właśnie u Damurka sobie poderzałam i ściągnęłam bezczelnie ![]() ![]() Wczoraj byłam z rodzinką w grodzie Galindów (http://www.galindia.com.pl/ ) Mój brat jest tam na praktykach i gania wycieczki ubrany w skóry- nie mogłam tego przegapić ![]() Piękne miejsce, mogłabym tam mieszkać... No i z powodu tej małej wycieczki nic nowego nie zrządziłam, więc znow wstawię starocia- kolczyki z modeliny, które zrobiłam chyba w kwietniu... ![]() A Galindię polecam na weekendowe wypady, albo na dłużej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
![]()
Wow wow...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
CraftMod
|
Fajnie, że zdecydowałaś sie na nowy wątek
![]() Świetne zdjecia i dekoracje ślubne! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Bardzo ładne kolczyki
![]() Galinda wygląda super, lubię takie miejsca ![]()
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Karola -no no świetne kolczyki a Galinda piękne miejsce i bardzo ciekawe na pewno warte zwiedzenia zazdroszczę Ci
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Dzięki Dziewczynki za miłe słowa
![]() Ma może któraś z Was jakiś fajny wzór na bolerko? Bo tak jakoś zachorowałam na coś takiego... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Kolczyki bardzo ładne. Miejsce urokliwe, mozna sie zrelaksowac. Fajna pracę ma Twój brat.
No i fajnie, że masz ten wątek.
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
Uff... W końcu znalazłam chwilkę, żeby troszkę tu posprzątać, bo już pajęczyną mi wąteczek zarósł
![]() ![]() Udokumentowane mam dni: pierwszy, drugi i siódmy. Między drugim a siódmym robota szła pełną parą, ale efekty nie były widoczne na pierwszy rzut oka, więc nie było sensu robić zdjęcia i denerwować się, że nic postępu nie widać ![]() Pozdrawiam serdeczniaście!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Jak będę mieć kiedyś działkę to zatrudnię tż'a do takiej roboty . Obiecał, że zrobi - uwiecznione na wizażu
![]() ![]() Brawo, dzielna dziewczynka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Wow! Karola ale cudo tworzycie z tatą. Fajnie i wygodnie mieć coś takiego w ogrodzie.
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
![]()
Był post-nie ma postu
![]() ![]() ![]() A tak pisałam... Że zdolne macie łapki! Że widać wielki postęp w altance... Że taka piękna!!! No i mam nadzieję,że pokażecie ją w całości i oczywiście Was wszystkich jak świętujecie w tej altance ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Wiem Joasiu, że był bo czytałam i nie wiem jak to się stało, ze zniknął... No ale napiałaś znowu miłe rzeczy, za które Ci dziękujemy
![]() A z wizażem coś się dzieje- pocztę mi wcięło ostatnią, jeszcze nie przeczytaną. A wczoraj wieczorem w ogóle zalogować się nie dało :/ mam nadzieję, że to przejściowe problemiki, bo chyba się już od WAS uzależniłam ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
![]()
Karolka mieli jakiś problem ze switch-em. Musieli go wymieniać. No i dlatego zeżarło tyyyle postów... Ale jush ponoć jest dobrze. Wszystko śmiga
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
Witaj Karola! jak przeczytałam że budujesz z tata altanke to mi si etak słodko i cieplo na sercu zrobilo bo przypomniałam sobie jak to ja z moim tata rózne rzeczy robilismy ( niestety tato nie żyje od dawna) ale mi tego okropnie brakuje i wiem tez ile roznych umiejetnosci nabyłam od niego. Altanka super i inne twoje prace równiez.
Co do Galindii to przyłączam sie do opinii , miejsce cudne, sama byłam i widziałam ( czemu tylko tak drogo?) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
dziękuję Beniu za tak miły komentarz. Właśnie o to chodzi żeby się czasem z rodziną zintegrować, szczególnie dziś, kiedy człowiek na nic nie ma czasu. a że przy okazji wyjdzie z tego coś pożytecznego...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
pokażę Wam dziś kochane moje bransoletki zrobione z myślą o handelku... Jak myślicie kupi to ktoś? Muszę przyznać, że fajnie się je nosi, sama noszę tę pomarańczową, więc towar przetestowany
![]() jeszcze tylko do tej fioletowej muszę dodać zapięcie, ale juz nie wytrzymałam i chciałam Was zapytać o zadanie, czy się podoba, i czy skusiłybyście się na zakup, gdyby wpadło Wam coś takiego w oko na straganie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
![]()
Łał!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
Karolka bizuteria pelen wypas, ale mnie najbardziej podoba się altana, i kawke jest gdzie wypić i poleniuchowac a i upalne dni popracowac tez gdzies jest. Super
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Łoooo
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Karola, świetna biżuteria mam nadzieję że uda Ci się sprzedać
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
Dzięki piękne !!!
![]() A dziś prezencik dla mojego Kochanie. Wczoraj miał urodzinki, a że jest zapalonym wędkarzem więc dostał kamizelkę wędkarską z niezliczoną ilością kieszeni oraz breloczyk- szydełkową "złotą rybkę". To już jej drugie wcielenie, pierwsza troszkę już sfatygowana (wszak stuknął jej już chyba z roczek, albo i więcej) odczepila się od kluczy i popłynęła w nieznanym kierunku ![]() Prace nad altaną ustały chwilowo z powodu remontu w domu, ale jak tylko się coś ruszy to dam znać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Ojej
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:11.