|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
dylematy/pomóżcie
Dziewczyny bardzo się ciesze, że powstało to wspaniałe forum!
Mam poważne dylematy, bo po świętach, dokładnie 8 kwietnia ide na połowinki mojego faceta, a na początku czerwca mam bal absolutoryjny no i nie wiem kompletnie jaką sobie sukienke kupić (jedną na te obie okazje), co do butów to mniej więcej wiem jakie Prosze o porady i zdjęcia mile widziale Pozdrawiam Kamila |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
dylematy/pomóżcie
Dziewczyny bardzo się ciesze, że powstało to wspaniałe forum!
Mam poważne dylematy, bo po świętach, dokładnie 8 kwietnia ide na połowinki mojego faceta, a na początku czerwca mam bal absolutoryjny no i nie wiem kompletnie jaką sobie sukienke kupić (jedną na te obie okazje), co do butów to mniej więcej wiem jakie Prosze o porady i zdjęcia mile widziale Pozdrawiam Kamila |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Re: dylematy/pomóżcie
Acha zapomniałam dodać, że fajnie byłoby, gdybyście napisały w jakich sklepach (jestem z Poznania) po w miare przystępnej cenie, dostałabym taką sukienke.
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Acha zapomniałam dodać, że fajnie byłoby, gdybyście napisały w jakich sklepach (jestem z Poznania) po w miare przystępnej cenie, dostałabym taką sukienke.
|
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
hej! a te połowinki to w jakim klimacie (lokal, muzyka) bo u nas były raczej w luźnej atmosferze niezobowiązującej do strojów wieczorowych (w klubie studenckim).
lotta |
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
hej! a te połowinki to w jakim klimacie (lokal, muzyka) bo u nas były raczej w luźnej atmosferze niezobowiązującej do strojów wieczorowych (w klubie studenckim).
lotta |
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Szczegółów za bardzo nie znam,dzisiaj jednak się dowiem od mojego lubego. Wiem jedynie, że ma to być lokal studencki, ale ja chciałabym wyglądać elegancko, żeby tą sukienke mieć od razu na bal absolutoryjny, który odbędzie się w pałacyku pod moim miastem.
Nie chce długiej sukni do kostek, preferuję krótkie, do kolan lub przed kolano. Pozdrawiam Kamila |
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Szczegółów za bardzo nie znam,dzisiaj jednak się dowiem od mojego lubego. Wiem jedynie, że ma to być lokal studencki, ale ja chciałabym wyglądać elegancko, żeby tą sukienke mieć od razu na bal absolutoryjny, który odbędzie się w pałacyku pod moim miastem.
Nie chce długiej sukni do kostek, preferuję krótkie, do kolan lub przed kolano. Pozdrawiam Kamila |
|
|
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
proszę:
|
|
|
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
proszę:
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
Charlotto bardzo Ci dziękuję za zdjęcia
Czy orientujesz się może, czy te sukienki dostane w Polsce? Pozdrawiam Kamila |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
Charlotto bardzo Ci dziękuję za zdjęcia
Czy orientujesz się może, czy te sukienki dostane w Polsce? Pozdrawiam Kamila |
|
|
|
|
#13 |
|
Raczkowanie
|
hej Kamilko!
Niestety nie mam pojęcia. Wszystkie zdjęcia pochodzą z archiwum Wizażu. Może znajdziesz dobrą krawcową, która uszyje Ci wymarzoną kreację pozdrawiam lotta |
|
|
|
|
#14 |
|
Raczkowanie
|
hej Kamilko!
Niestety nie mam pojęcia. Wszystkie zdjęcia pochodzą z archiwum Wizażu. Może znajdziesz dobrą krawcową, która uszyje Ci wymarzoną kreację pozdrawiam lotta |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:27.