Problem - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-12-27, 22:57   #1
oonaa
Zakorzenienie

Problem

Cześć Wizażanki
Po raz pierwszy udzielam sie na tym forum wiec licze na wyrozumiałość.
Mam pewien problem - otóż, wiem że podobam/podobałam się pewnemu chłopakowi, no ale ja do niego nic nie czułam znaczy był moim dobrym kolegą, nic więcej. Ale niedawno spotkałam go z dziewczyną, wyglądało to jakby byli razem, no i było ok, a od pewnego czasu cały czas o tym myśle, nie wiem za bardzo co zrobić.. Myśle, ze zaczęło mi na nim zależeć, szkoda że za późno. Jeszcze od pewnego czasu mi wogole nie odpisuje..
oonaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-27, 23:12   #2
andzia1989r
Zakorzenienie

Dot.: Problem

Obudził się w Tobie pies ogrodnika. Schlebiała Ci i podobała się ta jego adoracja. To pisanie z Tobą, te rozmowy, to, że miałaś świadomośc, że mu się podobasz, że jesteś dla niego atrakcyjna. A teraz pojawiła się inna i to ona jest dla niego atrakcyjna, to z nią pisze, to ją adoruje. Dalej nie chcesz JEGO tylko brakuje Ci tego co było.

Co zrobic? Odpuścic. Znudziłabyś się nim bardzo szybko, bo przecież go nie chciałaś i związkowo zapewne wciąż tak naprawdę nie chcesz.

Rozejrzyj się za kimś innym Po 1 znajdziesz faceta, z którym chcesz byc od początku po 2 przestaniesz myślec o tym.
andzia1989r jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-27, 23:15   #3
oonaa
Zakorzenienie

No może i masz racje, ale teraz zaczęłam patrzeć na niego z perspektywy tego co było i tego co mogłoby być gdybym z nim zaczęła "kręcić" , nie wiem sama jak to odebrac sama jestem zaskoczona tym że ciągle o tym myśle..
Stary 2010-12-27, 23:19   #4
sweetness9
Raczkowanie

lepiej rozejrzeć się za kimś innym, a szczęściem przyjaciela jedynie cieszyć !

---------- Dopisano o 00:19 ---------- Poprzedni post napisano o 00:18 ----------

a spójrz z tej perspektywy, że jeśli nie zobaczyłabyś go z inną dziewczyną to nadal uczuciowo byłby Ci obojętny. Nie ma sensu budować czegoś na zazdrości, a postępowanie "pies ogrodnika" jest okropne odpuść mu !
Stary 2010-12-28, 00:57   #5
Suziii90
Raczkowanie

No czasem już tak bywa , że gdy jest się obiektem zainteresowania u kogoś to jednak nic się nie czuje do tej osoby, ale kiedy nim nie jesteśmy to wtedy coś pęka i rodzi sie milion myśli na sekundę co by było gdyby... Ty najwidoczniej swoją szansę zmarnowałaś ... Daj chłopakowi być szczęśliwym, a Ty na pewno znajdziesz kogoś innego Powodzenia
Suziii90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-28, 08:34   #6
guska
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez andzia1989r Pokaż wiadomość
Obudził się w Tobie pies ogrodnika. Schlebiała Ci i podobała się ta jego adoracja. To pisanie z Tobą, te rozmowy, to, że miałaś świadomośc, że mu się podobasz, że jesteś dla niego atrakcyjna. A teraz pojawiła się inna i to ona jest dla niego atrakcyjna, to z nią pisze, to ją adoruje. Dalej nie chcesz JEGO tylko brakuje Ci tego co było.

Co zrobic? Odpuścic. Znudziłabyś się nim bardzo szybko, bo przecież go nie chciałaś i związkowo zapewne wciąż tak naprawdę nie chcesz.

Rozejrzyj się za kimś innym Po 1 znajdziesz faceta, z którym chcesz byc od początku po 2 przestaniesz myślec o tym.
Też tak sądzę. Gdybyś tak naprawdę chciała z nim być po prostu zostalibyście parą wcześniej. Ja bym dała mu spokój i nie burzyła być może udanego związku

guska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-28, 11:49   #7
ekscentryczna
Zakorzenienie

pies ogrodnika ;p

ekscentryczna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-12-28, 12:01   #8
anna boleyn
Raczkowanie

GG do anna boleyn

Cytat:
Napisane przez oonaa Pokaż wiadomość
Cześć Wizażanki
Po raz pierwszy udzielam sie na tym forum wiec licze na wyrozumiałość.
Mam pewien problem - otóż, wiem że podobam/podobałam się pewnemu chłopakowi, no ale ja do niego nic nie czułam znaczy był moim dobrym kolegą, nic więcej. Ale niedawno spotkałam go z dziewczyną, wyglądało to jakby byli razem, no i było ok, a od pewnego czasu cały czas o tym myśle, nie wiem za bardzo co zrobić.. Myśle, ze zaczęło mi na nim zależeć, szkoda że za późno. Jeszcze od pewnego czasu mi wogole nie odpisuje..
no i widzisz kochana główna przyczyna tego twojego obecnego zaineresowania chłopakiem jest fakt zE zobaczyłas GO z INNĄ i zdałas sobie sprawe ze on juz nie mysli o TObie nie wzdycha i nie płacze za Toba.....( a powinien prawda)wiesz ze ułozył sobie zycie z inna a TY pewnie nikogo innego nie znalazlas wiec dobry by byl teraz i stary wielbiciel nie?? MY kobiety chyba często chcemy podobac sie niemal wszystkim facetom ,ale nie generalizujmy:P wiesz co , sądzę ze gdybys dowiedziala sie ze zerwał z obecna towarzyszką życia to nie byłby juz dla Ciebie tak atrakcyjnym kąskiem jak teraz....wkoncu chcemy zawsze akurat tego czego nie możemy mieć prawda??
anna boleyn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-28, 12:37   #9
oonaa
Zakorzenienie

macie racje ake gdyby z nia zerwał to pewnie zastanowilabym sie czy naprawde chce czy nie chce z nim byc..
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości