|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Problem
Cześć Wizażanki
![]() Po raz pierwszy udzielam sie na tym forum wiec licze na wyrozumiałość. Mam pewien problem - otóż, wiem że podobam/podobałam się pewnemu chłopakowi, no ale ja do niego nic nie czułam znaczy był moim dobrym kolegą, nic więcej. Ale niedawno spotkałam go z dziewczyną, wyglądało to jakby byli razem, no i było ok, a od pewnego czasu cały czas o tym myśle, nie wiem za bardzo co zrobić.. Myśle, ze zaczęło mi na nim zależeć, szkoda że za późno. Jeszcze od pewnego czasu mi wogole nie odpisuje.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Problem
Obudził się w Tobie pies ogrodnika. Schlebiała Ci i podobała się ta jego adoracja. To pisanie z Tobą, te rozmowy, to, że miałaś świadomośc, że mu się podobasz, że jesteś dla niego atrakcyjna. A teraz pojawiła się inna i to ona jest dla niego atrakcyjna, to z nią pisze, to ją adoruje. Dalej nie chcesz JEGO tylko brakuje Ci tego co było.
Co zrobic? Odpuścic. Znudziłabyś się nim bardzo szybko, bo przecież go nie chciałaś i związkowo zapewne wciąż tak naprawdę nie chcesz. Rozejrzyj się za kimś innym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
No może i masz racje, ale teraz zaczęłam patrzeć na niego z perspektywy tego co było i tego co mogłoby być gdybym z nim zaczęła "kręcić" , nie wiem sama jak to odebrac sama jestem zaskoczona tym że ciągle o tym myśle..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
lepiej rozejrzeć się za kimś innym, a szczęściem przyjaciela jedynie cieszyć !
---------- Dopisano o 00:19 ---------- Poprzedni post napisano o 00:18 ---------- a spójrz z tej perspektywy, że jeśli nie zobaczyłabyś go z inną dziewczyną to nadal uczuciowo byłby Ci obojętny. Nie ma sensu budować czegoś na zazdrości, a postępowanie "pies ogrodnika" jest okropne ![]()
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
No czasem już tak bywa , że gdy jest się obiektem zainteresowania u kogoś to jednak nic się nie czuje do tej osoby, ale kiedy nim nie jesteśmy to wtedy coś pęka i rodzi sie milion myśli na sekundę co by było gdyby... Ty najwidoczniej swoją szansę zmarnowałaś ... Daj chłopakowi być szczęśliwym, a Ty na pewno znajdziesz kogoś innego
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
pies ogrodnika ;p
![]() |
#8 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
macie racje ake gdyby z nia zerwał to pewnie zastanowilabym sie czy naprawde chce czy nie chce z nim byc..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:32.