|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
(lipiec) Szukam różności różnistych, może coś masz, zajrzyj :)Mam nadzieję, że uda mi się znaleźć coś z tych rzeczy:
Kolorówka PILNIE :podkładu! healthy mix bourjois!! -próbek BB creamów, w średnich odcieniach raczej żółta tonacja -Ewentualnie podkładu lumiere VV, medium golden, inna formuła wchodzi w grę -Paletek Sleek oryginal/storm -lub innych paletek -jakiegoś cienia matowego cielistego/ jasnobeżowego -czarnych pękaczy Akcesoria -pędzla do podkładu hakuro H54 -innego pędzla do płynnego podkładu -pudru peach sake, silky finish, Skin food Pielęgnacji -żel do mycia twarzy avene cleanance -masełek do ciała wszelkiej maści tu mam duże zapotrzebowanie! (farmona, dax, eveline), owocowych, Zapachy -całości/odlewki tesori d'oriente Jaśmin Jawajski oczywiście oddam co w wątku, mogę czasem poszukać czegoś poza wątkiem https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=507030
wymiana Edytowane przez malaMigotkAaa Czas edycji: 2011-09-20 o 15:42 |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: (lipiec) Szukam różności różnistych, może coś masz, zajrzyj :)
no tak tylko kurcze nie wiadomo kiedy była otwarta hm.. no ok a cień skąd wiesz że po terminie?
to czysty fiolet taka śliwka czy ciemny? nie wpada w granat? odp prosze u mnie
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: (lipiec) Szukam różności różnistych, może coś masz, zajrzyj :)
Mam odsypkę pudru peach and sake
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:14.

to czysty fiolet taka śliwka czy ciemny? nie wpada w granat?