|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
HR LipZoom, 5 Diora, kremu do bistu, perfum :)
NIEAKTUALNE !!
W zamian oddam to co w wątku wymiankowym oraz mogę poszukać w moich zbiorach ![]() ![]() 1. Różności MAC 2. Koreczków do butelek ![]() - Chanel No. 19 EDP - Chanel, Coco EDP 3. Cienie - 5 DIORA - Pearl Glow 059 - Coquette - można próbować kusić innymi, ale będzie ciężko 4. Kremu do BIUSTU - dobrego kremu do biustu, najchętniej Sampar, ale nie tylko 5. PERFUM - na czerwono to co pilne ![]() - L'Occitane: Amber, Eau d'Iparie !! ![]() - Amouage: Epic, Dia, Jubilation, Gold... i inne - L'Artisan: L'eau d'Ambre, Ambre Extreme, Passage d'Enfer - Kilian: Sytaight to Heaven - Serge Lutens: Arabie, Chergui, Ambre Sultan, Cedre, Le Majeste La Rose i masa innych - Micallef: Gourmet Aoud, Night Aoud, Rose Aoud - Montale: Black Aoud i inne Aoud'y - Malle: Musc Ravengeur - Tom Ford: Black Orchid, seria Private Blend - CdG: Avignon - Francis Kurkdjian: Cologne pour le Soir - Sonoma Scent Studio: Velvet rose i inne - Goutal: Mandragore Pourpre - Guerlain: Mahora, Nahema, inne starocie ![]() - Rodzinki Poisonów: Pure Poison, Tendre Poison, Elixiry Poisonów ![]() - Rochas: Alchimie - Maitre Parfumeur et Gantier: Ambre Precieux - Shiseido: Zen - Carla Fracci: Salome - Dior: J'adore edp lub elixir - Armani Prive: Ambre Soi, Bois d'Ences - Ralph Lauren: Safari - YSL: Bell d'Opium - Van Cleef & Arpels: Feerie EDP - Balmain: Ambre Gris - Nina Ricci: Bell de Minuit - Lempicka: Midnight w srebrnym koszyczku - Banana Republic: Rosewood - Givenchy: Hot Couture I masa innych ![]() Moje ulubione nutki to: ambra, kadzidło, aldehydy, róża, paczula, przyprawy ![]() ![]()
Edytowane przez kolciag Czas edycji: 2011-01-17 o 20:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: HR LipZoom, 5 Diora, kremu do bistu, perfum :)
Mam dla Ciebie odłożone:
Dior: J'adore Florale-5 Givenchy: Hot Couture-5 Van Cleef & Arpels, Feerie EDP-Les Saisons Automne edt-5 Gieffeffe GF-8 ml Donna Karan Irys-4 ml Wish Chopard -2 ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Nerolu, już do Ciebie napisałam PW
![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
Przekupka: 14 pkt / 100% pozyt.
|
Szukasz koreczków od konkretnych Chanel, czy jest Ci wszystko jedno? bo mam na wykończeniu Chanel Chance, więc koreczek nie będzie mi potrzebny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
Przekupka: 14 pkt / 100% pozyt.
|
na którymś wątku wspominałaś o perfumach Lulu Guinness, więc chętnie bym wymieniła koreczek na odlewkę tych perfum
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
![]()
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Hopsa
![]()
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Cześc Kolciu
![]() Jutro Ci wyślę ![]()
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
![]()
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
![]()
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:35.