Gdzie kupić buty ślubne? Katowice, Sosnowiec - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Ślubny wizerunek

Notka

Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2015-03-13, 18:53   #1
cloak
Przyczajenie

Gdzie kupić buty ślubne? Katowice, Sosnowiec

Cześć. Chciałam się Was zapytać czy orientujecie się gdzie w okolicy Katowic i Sosnowca można kupić buty ślubne? Zależy mi na możliwości ich modyfikowania, tak żeby dowolnie wybrać obcas i ozdoby.
Od paru dni próbuję znaleźć coś, ale póki co niestety bezskutecznie.

Edytowane przez cloak
Czas edycji: 2015-03-13 o 18:54
cloak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-03-24, 13:17   #2
krylka
Przyczajenie

Dot.: Gdzie kupić buty ślubne? Katowice, Sosnowiec

Osobiście polecam buciki firmy Kornecki. Sklep znajdziesz w galerii katowickiej.
http://galeriakatowicka.eu/zakupy/kornecki/
Polska jakość w dobrej cenie. Dotychczas miałam szpilki i kozaki. Dają radę już drugi sezon
krylka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-10-29, 10:28   #3
mrowa0007
Raczkowanie

a w Krakowie ktos moglby polecic jakis fajny sklep z butami slubnymi?
mrowa0007 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-01-04, 19:18   #4
plutka
Przyczajenie

Dot.: Gdzie kupić buty ślubne? Katowice, Sosnowiec,Częstochowie

Też jestem z Krakowa nie znalazłam nic wygodnego w Krakowie.Poleciła mi znajoma sklep internetowy [xxx] ważne dla mnie było że mogłam zamówić odpowiednią wysokość obcasa i wybrać kolor.Zrobione miałam na zamówienie.Ale wiem że można tam do firmy jechać i mierzyć na miejscu

Edytowane przez morsmordre
Czas edycji: 2016-01-08 o 16:06 Powód: reklama
plutka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-01-05, 18:58   #5
olgapil
Przyczajenie

Dot.: Gdzie kupić buty ślubne? Częstochowa,Katowice, Sosnowiec,Częstochowie

Cytat:
Napisane przez plutka Pokaż wiadomość
Też jestem z Krakowa nie znalazłam nic wygodnego w Krakowie.Poleciła mi znajoma sklep internetowy xxx ważne dla mnie było że mogłam zamówić odpowiednią wysokość obcasa i wybrać kolor.Zrobione miałam na zamówienie.Ale wiem że można tam do firmy jechać i mierzyć na miejscu
Ja też zamawiałam w [xxx] czekałam około tygodnia.Mam stopę szeroką i buty były zrobione według wymiarów jakie im podałam.Buty naprawdę wygodne,mięciutki materiał.Mam niedługo bal karnawałowy więc na pewno zamówię jeszcze kolejną parę.

Edytowane przez Trzepotka
Czas edycji: 2016-01-09 o 16:20 Powód: Reklama.
olgapil jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-01-07, 20:55   #6
malinowa_kraina
BAN stały

,, Witajcie ja również szukałam swoich butów na ślub . Chciałam aby moje buty też nie były typowo ślubne niestety mam małą stopę roz 34 i cięzko było mi coś znaleźć. Swoje zamówiłam w salonie [xxx] Jestem szczęśliwa ponieważ tam zrobią mi na miarę, mogłam sobie też wybrać model jaki tylko chcę a także kolor ( mają duży wybór kolorowe brokatowe srebrne przeróżne ) i do tego można też wybrać na butki jakieś kokardki cekiny itp . Ja wybrałam całe srebrne . Zrobią buty jakie się tobie podobają i to jest w tym najfajniejsze. Już się nie mogę doczekać jak mi przyjdą .,,

Wcześniej już napisałam tego posta na buty ślubne cz II dodam jeszcze tylko że sklep jest jeszcze w Krakowie i w Tychach

Edytowane przez morsmordre
Czas edycji: 2016-12-30 o 11:33 Powód: reklama
malinowa_kraina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości