|
Notka |
|
Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Gdzie kupić buty ślubne? Katowice, Sosnowiec
Cześć. Chciałam się Was zapytać czy orientujecie się gdzie w okolicy Katowic i Sosnowca można kupić buty ślubne? Zależy mi na możliwości ich modyfikowania, tak żeby dowolnie wybrać obcas i ozdoby.
Od paru dni próbuję znaleźć coś, ale póki co niestety bezskutecznie. ![]() ![]() Edytowane przez cloak Czas edycji: 2015-03-13 o 18:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Gdzie kupić buty ślubne? Katowice, Sosnowiec
Osobiście polecam buciki firmy Kornecki. Sklep znajdziesz w galerii katowickiej.
http://galeriakatowicka.eu/zakupy/kornecki/ Polska jakość w dobrej cenie. Dotychczas miałam szpilki i kozaki. Dają radę już drugi sezon ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
a w Krakowie ktos moglby polecic jakis fajny sklep z butami slubnymi?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Dot.: Gdzie kupić buty ślubne? Katowice, Sosnowiec,Częstochowie
Też jestem z Krakowa nie znalazłam nic wygodnego w Krakowie.Poleciła mi znajoma sklep internetowy [xxx] ważne dla mnie było że mogłam zamówić odpowiednią wysokość obcasa i wybrać kolor.Zrobione miałam na zamówienie.Ale wiem że można tam do firmy jechać i mierzyć na miejscu
![]() Edytowane przez morsmordre Czas edycji: 2016-01-08 o 16:06 Powód: reklama |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Przyczajenie
|
Dot.: Gdzie kupić buty ślubne? Częstochowa,Katowice, Sosnowiec,Częstochowie
Cytat:
Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2016-01-09 o 16:20 Powód: Reklama. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
,, Witajcie ja również szukałam swoich butów na ślub . Chciałam aby moje buty też nie były typowo ślubne niestety mam małą stopę roz 34 i cięzko było mi coś znaleźć. Swoje zamówiłam w salonie [xxx] Jestem szczęśliwa ponieważ tam zrobią mi na miarę, mogłam sobie też wybrać model jaki tylko chcę a także kolor ( mają duży wybór kolorowe brokatowe srebrne przeróżne ) i do tego można też wybrać na butki jakieś kokardki cekiny itp . Ja wybrałam całe srebrne . Zrobią buty jakie się tobie podobają i to jest w tym najfajniejsze. Już się nie mogę doczekać jak mi przyjdą .,,
Wcześniej już napisałam tego posta na buty ślubne cz II dodam jeszcze tylko że sklep jest jeszcze w Krakowie i w Tychach Edytowane przez morsmordre Czas edycji: 2016-12-30 o 11:33 Powód: reklama |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:22.