|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Guerlain, Collistar, Dior, Loreal![]() ![]() 1/ Chetnie wyminie kupioną 2 dni temu w Dauglasie pomadke w kolorze 750 Runaway Red Diora Addict seria High Shine (jakby malinowy odcien). Pomalowałam sie nią 2 razy (pędzelkiem, bo tylko tak sie maluje) ale coś nie moge się przekonać do tego odcienia. Zreszta dopasowanie dla mnie pomadki graniczy z cudem i tak zazwyczaj sie kończy jej kupno.... ![]() Mam do niej pudełeczko. 2/PODKŁAD GUERLAIN EXTREME PARURE kolor 3 beige naturel również kupiony w Dauglasie, nie pamietam ale jakos po wakacjach. używany codziennie, ostatnio od 2 tygodni nie używany. Nie potrafie określić ile go zostało, poniewaz nie umiem prześwietlic tej butelki..może ktos zna na to sposób, mysle ze jakies 1/3 napewno go zostało. Na moje oko ![]() 3/ błyszczyk Gloss Design Collistar użyty pare razy, leży w kosmetyczce, napisy lekko starte, kolor podam wieczorem bo mam go w domu (jakby malinowo-koralowo-rózowawy) 4/ cienie Loreala Trio błękit, niebieski ciemniejszy, brązowo-beżowy użyte ze 2 razy, tylko leżałyi obijały sie w kosmetyczce. jak dla mnie to ich nie lubie - taka prawda ![]() ---Na co się wymienie...co mi tam wpadnie w oko ![]() Edytowane przez WiolettaH Czas edycji: 2011-01-28 o 13:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: DIOR ADDICT HIGH SHINE nr 750 RUNAWAY RED
znajdziesz coś u mnie? odpisz prosże w moim wątku
![]()
kosmetyki + różności okazjonalnie ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=835212 madzialenn bloguje o kosmetykach i modzie ![]() Kosmetyki i codzienne stylizacje ![]() http://madzialennx.blogspot.com/2014...ine-shawl.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Ja też chętnie
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=280228 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
może coś u mnie??;]
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Raczkowanie
|
ODPISUJE W TWOIM WATKU, ale masz super rzeczy !!! ---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ---------- COCO dziękuje za zainteresowanie, ale nic nie znalazłam. Pozdrawiam ! ---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
zapraszam do mnie ! (odp u mnie prosże
![]()
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
ten błyszczyk dior to u mnie na 3 fotce - taki brzoskwiniowy , ale daje lekki kolor, dałam mu nawet recenzje w KWC poczytaj sobie
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:50.