![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Świetlikowa Kraina, czyli świat kolorowych różności ;)
Witajcie dziewczyny
![]() Podglądam sobie Wasze piękne prace już od dłuższego czasu i bardzo mnie inspirują i fascynują. ![]() ![]() Trochę się denerwuję zakładając ten wątek, bo jeszcze nigdy nie pokazywałam swoich wytworów ![]() ![]() ![]() Mam też nadzieję poznać Was trochę bliżej, bo brakuje mi wśród znajomych takich kreatywnych istot jak Wy. To bardzo potrzebne by sie rozwijać i mobilizować w chwilach zwątpienia w swoje hobby... Ostatnio najbardziej mnie pochłania malowanie na szkle farbkami Window Color. ![]() - talerzyk z białej porcelany zdobiony kwiatowym witrażykiem - mały wazonik z tulipankiem - wazon z motylami dla mamy na urodziny ![]() Pozdrawiam cieplutko i zapraszam do siebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Świetlikowa Kraina, czyli świat kolorowych różności ;)
Uwielbiam takie cudenka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Modermistrz bobkowy :D
|
Witamy w naszym gronie
![]() Maluj,twórz i pokazuj,naprawdę świetnie Ci to wychodzi,z chęcią popatrzę,bo sama nie maluję
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Przepiękne!
Chętnie obejrzymy więcej ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Dominiko! Jak super, ze w końcu założyłas swoj wątek!
![]() ![]() A na wstęp jakie piękne nowe prace! ![]() Wazonik z motylami swietnie sie prezentuje na okiennym parapecie, światło ujawnia jego prawdziwe kolory. Motyle wyglądaja na nim jak ... ![]() ![]() ![]() Samotny tulipan tez mi sie podoba ![]() Talerzyk zaskakuje wiosennymi kolorami. No i git! ![]() ps. sorki, ze Cie pouczam, ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() pozdrawiam i pokazuj nam wiecej ![]()
Ponad to Bloguję ![]() Moje preferencje wymiankowe After Hours. My life in crafts (angielska wersja językowa) ![]() Edytowane przez Titania Czas edycji: 2009-04-01 o 09:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Dziękuje za odwiedziny
![]() Miło usłyszeć coś miłego o swoich wytworach ![]() ![]() daget ![]() Pagata ![]() ![]() ![]() Takie malowanie nie jest trudne i szybko jest efekt, co mi sie bardzo podoba. Ja doceniam jeszcze bardziej prace takie jak hafty czy robótki na szydełku - są bardzo pracochłonne, a efekty powalajace. Pozdrawiam cieplutko i słonecznie ![]() Cath_ ![]() ![]() Titania Dzięki za wszystko ![]() ![]() Tak pięknie napisałaś o wazonie w motyle, o klejnotach zatopionych w szkle aż sie wzruszyłam. ![]() To dobrze, że udzielasz rad. ![]() ![]() ![]() Buziaki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Śliczne te Twoje prace motylki mnie urzekły
![]() ![]() Czekam na kolejne pracę
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
bardzo ładne prace!!!!
![]()
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
magcich
![]() ![]() paulisia250285 dziękuję ![]() ![]() Wedle Waszego życzenia wstawiam kolejne moje prace ![]() Są to różne buteleczki - jedne z moich pierwszych prac ![]() ![]() ![]() Szykuję się do zrobienia czegoś na folii na święta. Musze tylko wygospodarować trochę więcej czasu... Ech... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() Cieszę się, ze wizaż Ci sie spodoba i mam nadzieje, ze wciągnie Cie na dobre ![]() ![]() a to oznacza, że utrzymanie wątku na forum bedzie Cię mobilizować do tworzenia kolejnych dzieł i pokazywania nam. A my chętnie bedziemy Cie odwiedzać ![]() ![]() Super, ze pokazujesz nowe prace. Ta butelka z chabrami tez mi sie podobała od samego początku. Pisałam to juz wcześniej na "szypułce" pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Moderatozaur
|
Aaaaa wazonik z tulipanem
![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() I teraz wszystko zmienia się tak szybko.... Czuję tą wiosnę w sercu i duszy. Czuję przypływ energii. To wspaniałe po zimowej wegetacji!!! ![]() Dziewczyny skąd bierzecie dodatkowy czas, szczególnie teraz przed świętami, na Wasze hobby? Moze też nie wiecie w co ręce włożyć ![]() ![]() ![]() Ale juz nie przynudzam ![]() ![]() Kwiatuszek i motylek to z piłeczki ping pongowej i sztywnej folii, bardzo wesołe były - niestety to było w zeszłym roku i moja córeczka już się nimi zajęła ![]() Żonkilki sa na sztywnej folii - wiszą mi właśnie przed nosem ![]() I na koniec świąteczny zajączek z zeszłego roku, którego uszyłam z cienkiego filcu i wypchałam watą. Pozdrawiam słonecznie ![]() PS. Titania Dziękuje za życzenia wytrwałości - bardzo mi to potrzebne. ![]() ![]() Just-in Bardzo się cieszę, że wrócisz ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
|
![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Śliczne prace!!! I kto by pomyślał, że ze zwykłych rzeczy mogą wyjść takie piękne ozdoby, no i są jedyne w swoim rodzaju, żadna masowa produkcja. Genialne!!!!
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Cudowne prace ,aż brak słów !!!!!!
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
![]() pozdrawiam Ostrowiec znam tam sporo kątków - jeżdizłam do mojej Babci na Moniuszki - tam gdzie główne wejście do huty, na Denkowską na Trzeciaków na Polnej miałam tesciów ![]() baabcia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Witajcie po ciężkim dniu pełnym przedświątecznych porządków
![]() ![]() Pagata Właśnie tak miało być - wiosennie i wesoło ![]() Barbianka Tak miło napisałaś - dziękuję za te słowa. Aż się zawstydziłam ![]() ![]() anka43 ![]() ![]() A to, żeby było jeszcze wiosenniej!!! ![]() Motylkowy witraż na antyramie i wesołe ozdoby na sztywnej folii ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Witaj Dominiko!
Super, ze przychodzisz regularnie na wizaż ![]() ![]() Fajnego zajączka zrobiłas, taki prosciutki ale ciekawy. Reszta również mi sie podoba ale komentarze do nich zamieściłam juz wcześniej w Twoim albumie wiec nie bede sie powtarzac ![]() Odnośnie tego kwiatka na patyczku, zastanawia mnie rówież jedna rzecz: jak polaczylas tę piłeczkę ping-pongową z folia? Wyciełas otwór i wcisnełaś w niego piłeczke? ![]() Hi hi, Widzę, ze Twoj mąz jest Twoim jurorem ![]() ![]() ![]() ![]()
Ponad to Bloguję ![]() Moje preferencje wymiankowe After Hours. My life in crafts (angielska wersja językowa) ![]() Edytowane przez Titania Czas edycji: 2009-04-05 o 22:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
baabcia
![]() ![]() ![]() Znam dobrze tereny starej huty, bo mieszkałam tam jako dziecko - tam mieszka do dziś moja babcia. ![]() ![]() Teraz mieszkam na Sienkiewicza tuz koło polnej ![]() Pozdrawiam serdecznie ![]() Titania ![]() ![]() zrobiłam 3 zajączki ale juz rozdałam w rodzinie Ten obrazek z kwiatami w wazonie jest taki nietypowy - przyznam sie że kolorki ściagnęłam też ze wzoru - nie wiem czy sama bym się zdecydowała na takie połączenie, ale teraz mi sie podoba ![]() A z ta piłeczką to też z gazety wzięłam ten trik i powiem Ci, że nie było to proste. Płatki są połączone w kółku a od drugiej strony były takie zęby, które włożyłam w otwory wypalone na gorąco w piłeczce i tak sie to trzyma, ale bez dokładnego wzoru bym na to nie wpadła. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I Wy tu wszystkie też mnie doceniacie i bardzo mnie to cieszy i dobrze nastawia do życia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Moderatozaur
|
Kwiatuszek i motylek prześliczne! I króliczek bardzo mi się podoba też
![]() ![]() ![]()
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
Witajcie po dość długiej przerwie!!!
![]() Rozleniwiłam się po świętachi wciągnęłam okropnie w serial Brzydula. Szczerze mówiąc to każdy odcinek po 2 - 3 razy oglądam aż wstyd się przyznać. ![]() ![]() ![]() ![]() Jedyna szkoda z tej mojej zmiany to że chwilowo mam zastój w twórczości... Ale to minie jak sobie poukładam pewne rzeczy w sobie. ![]() Just-in Dziękuję za miłe słowa, które sprawiły mi wielką radość i zachęciły do dalszych prób tworzenia czegoś ładnego i kolorowego cokolwiek by to nie było. ![]() Żebyście o mnie nie zapomniały całkiem wrzucam 2 wielkanocne karteczki, które powędrowały do moich 2 najbliższych przyjaciółek. Okienka namalowałam na sztywnej folii. ![]() ![]() Wiosenne uściski ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Karteczki sa super, zupelnie inne.
A co do twojej zmiany to naleza Ci sie wielkie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
piękna ta Twoja kraina. Świetne prace
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
No i proszę! Bardzo ładne kartki Ci wyszły
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Na jednym ze zdjeć widać, ze Twoje farbki daja coś na kształt efektu 3D ![]() ![]() ![]() Popracuj nad równym wycinaniem okienek ![]() ![]() ![]() To teraz czekam na kolejne prace, i licze ze pokazesz nam jeszcze inne karteczki ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() pozdrawiam ![]()
Ponad to Bloguję ![]() Moje preferencje wymiankowe After Hours. My life in crafts (angielska wersja językowa) ![]() Edytowane przez Titania Czas edycji: 2009-04-21 o 19:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
daget
Dziękuję za oklaski ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() belaliza Dziękuję ![]() ![]() Titania Masz rację to takie mini filmiki ![]() ![]() Wiem, nie potrafię jeszcze tak równo wycinać, możliwe, że nigdy nie będę tego umiała, ale chyba nie to jest najważniejsze. ![]() Lubię ten efekt wypukłości moich farbek ![]() Specjalnie dla Ciebie ![]() Następne karteczki - tym razem pastele olejne i akwarele ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Piękne! Piękne! ps sama własnie maluje maki bo mam na nie ochotę ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Widzę, że Titania ma konkurencję
![]() Piękne prace tworzysz ![]() ![]()
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Bardzo piękne te Twoje prace
![]()
![]() |
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
|
Ależ piękne te maki...ech...
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:33.