|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Głośniki Creative SBS VIVID 80 do mp3, ipod
nieaktualne
![]() ![]() 1.OSOBY Z MNIEJSZĄ LICZBĄ PRZEKUPEK NIŻ 20 LUB Z NEGATYWEM BĘDĘ PROSIŁA O WYSŁANIE PACZKI PIERWSZE 2.CHĘTNIE UMÓWIĘ SIĘ NA ODBIÓR OSOBISTY W WARSZAWIE Głośniki Creative SBS VIVID 80 Dostosowane do odtwarzanie muzyki z mp3, ipod, komórki, komputera itp. Stan: b.db, bez pudełka. kolor: czerwony Tutaj dane techniczne tego modelu głośników: http://pl.creative.com/products/prod...uct=12209&nav= Głośniki wymienię tylko na dłuższe botki, kozaki w roz. 36/37 w b.db stanie. Obcas 4-6cm (nie płaskie i nie na wysokim obcasie) Tutaj stary wątek, nieaktualny ale jak się komuś coś spodoba to można pisać: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=487164 Edytowane przez Aardat Lilth Czas edycji: 2010-12-25 o 16:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Głośniki Creative SBS VIVID 80 do mp3, ipod
a może coś innego u mnie znajdziesz za głośniki bo buciki były za duże
![]() napisz mi czego szukasz to może nawet poza wątkiem poszukam bo mi do pokoju będą pasować idealnie ;D |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
za głośniki szukam tylko botkow/kozaków- dokładne dane w pierwszym poście
Edytowane przez Aardat Lilth Czas edycji: 2010-12-15 o 21:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
ja bym Ci z chęcią oddała botki, bo mam dwie pary, ale szukam teraz pilnie okrycia wierzchniego na zimę.
może masz jakieś poza wątkiem? w wish opis i zdjęcia jakich szukam,
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
w tym wątku szukam botków za głośniki i rzeczy ze starszego wątku, a nie proponuję rzeczy spoza watku za botki czyli na wymianę mam tylko to co w wyżej wymienionych wątkach
Edytowane przez Aardat Lilth Czas edycji: 2010-12-16 o 19:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:16.