|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
Demakijaż - Dr Hauschka, Neutrogena, Douce me
Wymienię:
1. Nowe, nieotwierane Mleczko do demakijażu Dr Hauschka. Pojemność: 30 ml Termin ważności: czerwiec 2012 2. Nowe, nieotwierane Chusteczki do demakijażu Neturogena. Termin ważności: marzec 2013 Dorzucę gratisy: próbki podkładu i kremu Lancome oraz organicznego mleczka do demakijażu Douce me. Co chcę w zamian: Officina Urban Therapy - rolery zapachowe Bobbi Brown - rozpatrzę różne propozycje Everyday Minerals: podkład Ivory w różnych formułach, korektor Mint Półprodukty z ZSK (tylko wybrane pozycje: żel hialurowony, hydrolat różany, baza 1-1-3, aloes, olej ze śliwki, olej z krokosza, liposomy do skóry dojrzałej) odżywki do włośow Dove lub Herbal Essencess serum na końcówki włosów Avon masło kakaowe Ziaji lakier Infinium Weleda - żele pod prysznic MAC - kredki do oczu, róże, cienie Maybelline - tusze |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Demakijaż - Dr Hauschka, Neutrogena, Douce me
ja chętnie wezmę. mam odżywkę HE i może coś jeszcze znajdziesz
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za: mleczko i chusteczki ?
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
[1=a4fe74769c46a8b3f27462c 06deeaa5a0ba50375_612d631 274ff7;23870706]Myślę, że odżywka HE i balsam Ziaja załatwią sprawę,[/QUOTE]
zgadzam się, piszę priv ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:27.