|
Notka |
|
Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
jak się zachować ?
nie wiem czy pytanie nadaje sie na ten dział,
sprawa wyglada tak, spotykam sie dzis drugi raz z kolezanka, wszystko super, pierwsze spotkanie bardzo fajnie, oboje raczej przypadlismy sobie do gustu, tylko ze znamy sie od moze 10 dni a ze zblizaja sie swieta to boje sie ze mi moze wyskoczyc z jakims prezentem, a ja zadnego nie mam dla niej ( i mam nadzieje ze ona dla mnie tez nie ma bo jednak dopiero co sie poznalismy ) , ale jak jednak wyskoczy , to jak się zachować ? troche jednak głupio jak sie od kogoś dostaje a nic dla niego nie ma, mysle ze na 80% nie bedzie tego problemu, ale wolalbym byc przygotowany na te 20%, macie jakis pomysł , co powiedziec w takiej syt., wziazc jak gdyby nigdy nic czy przepraszac ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: jak się zachować ?
Może przygotuj coś niedrogiego "awaryjnie". Mam na myśli symboliczny upominek, który kojarzy się ze świętami, ładny aniołek czy coś w tym stylu. Nie żadne perfumy czy biżuteria. A nawet jeśli ona nic dla Ciebie nie będzie miała to taki drobiazg z okazji świąt jest zawsze mile widziany. Nie doczytałam że to spot. jest dzisiaj. Już chyba nie zdązysz nic kupić, chyba że w domu masz nadającego się na tę okazję. A jeśli nie to gdybyś otzrymał od niej prezent przyjmij go, podziękuj i powiedz że zrewanżujesz się i ją gdzieś zaprosisz.
Edytowane przez dolcebabex Czas edycji: 2010-12-21 o 17:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
dokladnie...awaryjny symboliczny prezent np w postaci pierniczka (pelno ich teraz w cukierniach), malego pluszowego reniferka czy aniolka. najgorzej jest chyba zaignorowac prezent i nic nie powiedziec. mialam kiedys taka sytuacje, moj chlopak-spotykalismy sie wtedy od jakiegos miesiaca -uznal ze skoro wymienilismy sie drobnymi podarunkami na mikolajki, a ja mu kupilam jeszcze dodatkowo przent na urodziny ktore mial w grudniu to przeciez nie bede mu nic dawac 3 raz w jednym miesiacu i nic nie kupil na gwiazdke.....a ja kupilam... i chyba najgorsze bylo wlasnie to, ze jak po mnie przyjechal i dalam mu w samochodzie prezent to on go poprostu polozyl na tylnym siedzeniu i nic nie powiedzial (moze tylko baknal jakies "dzieki"). bylo mi bardzo przykro. nigdy nie wrocilismy do tego tematu...chyba najbardziej bylo mi wlasnie przykro, ze udawal, ze wogole zadnego prezentu nie dostal...a ja sie tak nameczylam zeby znalezc cos ciekawego i do dzis nie wiem czy prezent przypadl mu do gustu
![]()
ksiazki ubrania https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post86755055 kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post86716402 http://www.finta.pl/ref/mysia82 Odpisz u mnie - ja odpiszę u Ciebie! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Kup coś małego,symbolicznego.Tak pasuje,nawet jak się krótko znacie.
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Zdecydowanie jakiś drobiazg jak wyżej już dziewczyny wymieniały aniołek itp.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:21.