|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Opaska w kwiaty
Cześć, Dziewczyny
![]() Jak to zwykle ze mną bywa, znowu kupiłam coś na allegro nieprzemyślanie i jak zwykle też mam problem, z czym to nosić ![]() Jak widzicie, jest to dość taka szeroka opaska, ale ja zamierzam nosić ją przełożoną na pół, a nie na całą głowę. Z czym byście ją nosiły? Zależałoby mi utrzymać cały strój w stylu retro ![]() *** Zdjęcie zapożyczone z allegro
Szczęście to nie jeden wielki sukces. Szczęście liczy się w miliardach - tysiącach dobrych dni i milionach niepowodzeń. Edytowane przez LaBellePerle Czas edycji: 2011-02-20 o 15:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Opaska w kwiaty
Jest bardzo ładna. Ile za nią dałaś ? Ja chodzę w opaskach, a nawet czasami w chustkach , i moim zdaniem pasuję to do wszystkiego , ale jeżeli chodzi o taką w kwiatuszki , to na pewno musisz mieć wszystko gładkie , bo inaczej będzie się to wszystko gryzło , no i nie zaciekawię będzie to wyglądać .
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
7 zł + 5 zł przesyłka
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Do białej rozkloszowanej sukienki cos w stylupin up girl,butów na koturnie najlepiej w kwiatki a na głowie lekkie loki i a'la słomiana torba-koszyk
![]()
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Do jeansów z wysokim stanem, prostego topu, lub koszuli wetkniętej do jeansów i jakieś koturny lub szpilki w stylu retro.
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Zgadzam się tylko, że do szortów z wysoki stanem i w to jakaś gładka biała koszula i białe trampeczki
![]()
1.08.13- Insanity Start NOW! Edytowane przez middlee Czas edycji: 2011-03-13 o 15:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:49.