![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Programy na MTV
Ostatnio na MTV znacznie łatwiej natknąć sie na jakiś program typu reality niż na muzykę
![]() Mnie całkiem podobają się Penetratorzy i Wanna Come In- bywa zabawnie, a ludzie nie robią z siebie zazwyczaj ostatnich idiotów, choć wygląda mi to na dosyć reżyserowane... Gdybym np. zgłosiła się do Penetratorów, to już zawczasu usunęłabym z pokoju wszystkie kompromitujące rzeczy ![]() A właśnie, dzisiaj był fajny odcinek z parkami gejów ![]() Za najbardziej ubliżający uważam natomiast Dismissed, zwłaszcza, gdy dwie kobiety walczą o faceta- to dogryzanie sobie, zawody, która więcej pokaże i bardziej dogodzi facetowi... brrr. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Programy na MTV
ja oglądam MTV cały czas (polskiej TV w ogóle nie włączam ) więc oglądam wszystlko
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
e no cholerka ja to samo zauwazylam, to ma byc stacja muzyczna? to raczej zlepek programow amerykanskich o amerykanskich nastolatkach ciagle poszukujacych milosci
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
Ja mam MTV po niemiecku/angielsku to nawet jak oglądam jakieś reality show to niezawiele rozumiem, wole muzyke. A w takich programach nie wziełabym udziału - nie nadaje się do takich rzeczy. Zgadzam się z Tobą całkowicie co do Dismissed. A zostawianie na wierzchu "bardzo osobistych" rzeczy w Penetratorach wydaje mi sie wyreżyserowane...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Penetratorów lubie zwłaszcza jeden odcinek z facetem w rózowej koszulce który w jednym z domów pływał w basenie
![]() Bardzo lubie też Real World widziałam już chyba z 5 edycji tego programu, Road Rules tę zmoze być ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Ostatnio MTV strasznie mnie drażni- masa głupiutkich programów o niczym, a mało dobrej muzyki. Co ciekawsze kawalki puszczane są w przedziwnych godzinach, takich jak np. pierwsza w nocy, np. cykl alt.mtv, był tez chyba program z muzyką chill- out, tez o strasznej porze. W kółko leci playlista, plastikowa papka. Te ich programy sa strasznie odmóżdżające! Na początku mnie bawiły, a teraz nie moge na nie patrzeć, zwłasza na 'Wspaniałe życie gwiazd', z tekstami 'jak nie masz porsche to jesteś nikim, albo 'panienki lecą tylko na kasę, dlatego warto ją mieć'- ja jestem impregnowana na takie bzdury, ale jesli ktoś nie ma do tego dystansu (np. młodsi nastolatkowie) i jest zapatrzony w swoich idoli, to po setnym bzdecie tego typu aczyna w to wierzyć. Mtv starsznie lansuje kretyńskie gwiazdeczki, np. Jessicę Simpson i Paris Hilton. Nie lepiej byłoby zrobic program o dobroczynności wśród gwiazd, pokazać, że takie rzeczy sa ważne, puścić kilka programów o problemach nastolatków ( w niemieckim Mtv oglądałam program o bulimii i anoreksji- to przynajmniej było o czyś, a nie o pewnej części ciała Marynii). A nóż mi sie w kieszeni otwiera, kiedy włączam na Mtv Classic- jeśli 50Cent itp. jest już classic, to ja jestem chyba z epoki kamienia łupanego.
![]() |
#7 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Dla mnie te programy sa strasznie glupie, wyrezyserowane od poczatku do konca i na dodatek niektore sa ponizajace (np wspomniana rywalizacja o faceta czy dziewczyne... :/) Moj brat je czasem oglada, wiec katem oka cos zobacze... Ale zawsze zmuszam go zeby wlaczyl cos innego
![]() Stacja muzyczna powinna moim zdaniem puszczac muzyke - jak najwiecej muzyki. A nie jakies glupawe "reality" show. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
ale na mtv tez jest program True Life o roznych problemach, kiedys widziałam było o zarażeniu młodych ludzi wirusem Hiv
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Rzastin - a ja juz ostatnio Classic wole, przynajmniej wiecej tam muzyki... I faktycznie piosenki takie calkiem wspolczesne daja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
albo był też cykl EXIT ostrzegający przed handlem ludźmi
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
wlasnie jesli chodzi o penetratorow, ekipa mtv przyjezdza po osoby w najmniej oczekiwanym momencie, nawet kiedys sie zdarzylo ze kolesia spod prysznica wyciagneli, o dziwo pozniej mial ubranie /???/. nawet nie maja czasu posprzatac. biora ich tak jak stoja... hehe, smieszny program:P |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Masz rację. Każdy program typu RTV jest reżyserowany. Jeżeli chodzi o "pentreatorów" to wysyłasz sms i sama nie wiesz kiedy TV pojawi się u twoich drzwi, To właśnie element zaskoczenia buduje cała akcję. A tak wogóle to szkoda czasu na telewizje... Z każdą sekundą życie umyka nam jak piasek w klepsydrze... Carpe Diem...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
malo ogladam telewizji ale jesli juz to z rguly do snu. puszczam wtedy MTV bo przynajmniej moza sie rozluznic. ogladam to co akurat jest i bardziej podoba mi sie ten kanal od poslkiej elewizji w ktorej w kolko jest to samo czyli NIC...:/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
A ja nie mam EmTiWi
![]()
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Za to grasz w Beach Life...
![]() słodki avantar... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Ja czasami(kiedy mam troche wolnego czasu) oglądam "Wanna come in?" i "Penetratorów".Całkie m fajne jest "True life".
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
czasem oglądamy z moim TŻ "pimp my ride" ale ciągle te same odcinki puszczają
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Ja posiadam MTV Germany i może to dobrze, bo czasem oglądam i przy okazji szkolę swój niemiecki bo po takiemu są napisy, a całość jest po angielsku więc wszystko rozumiem
![]() Z programów regularnie oglądam Newlyweds. Wiem, że to głupiutkie, zresztą jak większość na tej stacji, ale w chwilach relaksu w sam raz na odmózdzenie. Poza tym czasami zerknę na RoomRaiders (Penetratorzy), Wanna come in. Dismissed już mnie strasznie nudzi i denerwuje. No i zdarza mi się oglądnąć Real world San Diego, Punk'd.
![]() |
#19 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
heh, a ja uwielbiam Pimp my ride, a z tych kretyńskich: viva la Bam (Kiedyś tego nienawidziłam, ale eraz nie wiem, jakaś transformacja nastąpiła i jak widzę, że leci, przylkejam się do fotela)
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
ja najbardziej wole program penetratorzy i ogladam go gdy jestem u faceta bo u siebie w kablówce nie mam tego programu:/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
Ja oglądam to wszystko tylko w chwilach typu jedzenie obiadku, wtedy mtv jest akurat, bo można się niezobowiązująco rozerwać.
Muzycznie zawsze wolałam classic, ale teraz faktycznie lecą głównie nowości... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
ja czasem jak trafię to oglądam jackass (podziwiam ich za te debilne pomysły
![]() ![]() ![]() brakuje mi starego MTV np z Paulem Kingiem, wqrza mnie ten brak muzy i ciągle programy RShow, często szuakm kanału z muzą , ale na mtv albo te progrmay albo na vivach kicz sezonowy ![]()
"Wiem jedno - gdyby szybkie podróżowanie samochodem należało do łatwych zajęć nie trzeba by się tego uczyć, a ja uczę się wciąż i będę jeździł dopóty, póki ściganie będzie dla mnie trudną, lecz pasjonującą zagadką". Janusz Kulig 1969-2004 ['] |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
no rzeczywiscie classic to raczej classic pop bo tak jak w roku szkolnym leciała muzyka z lat '80' 70' czy 90' no i queen, sting i inni. to teraz aby christina 50 cent i inne badziewka.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam tą grę ale dawno w nią nie grałam ![]() Dzięki ![]()
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
Bardzo muzyczna telewizja
![]() ![]() Penetratorzy przewaznie bywaja oblesni,tym bardziej kiedy kryterium wyboru dziewczyny jest znalezienie u niej w szufladzie "seksownej " bielizny . I oczywiscie ulubione narzedzie - specjalne podswietlenie ,ktore pomaga ujawnic plamy na lozku wiadomego pochodzenia. Dismissed generalnie byloby ciekawe gdyby nie glupota i pustota osob,ktore w wiekszosci wystepuja w tym programie.I to nie wyglada jak rywalizacja,ale chore wyscigi,kto pierwszy zacznie sie nachalnie lizac z wybierajacym :X A programy o gwiazdach? nieco monotematyczne. Paris Hilton,J.Simpson,J.Lo. raczej nie maja nic ciekawego do pokazania oprocz nowych nabytkow ,ani tym bardziej do powiedzenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
Mam MTV niemieckie i oglądam praktycznie cały czas. Kiedyś byłam fanką Viva niemieckiej, ale odniosłam w pewnym momencie, że sie troszke popsuła i przezuciłam się na MTV. Przyznam szczerze, że lubie oglądać program RoomRaiders, Punk`d i Newlyweds
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
ja uwielbiam to wszystko! Penetratorzy, Dissmissed, Wanna Come in?, Pimp my ride,
I bet you will, Borrow my queue czy Wannabe albo Mtv Becoming ![]() Ostatnio oglądałam weekend z obrzydliwie bogatymi. Bill Gates ma na koncie ponad 48 miliardów $... ekhm... ![]()
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
Penetratorzy są OK - przynajmniej można sie posmiać. Lubię też Pimp My Ride, ale cała reszta to już przegięcie. MTV z reguły ma być stacją muzyczną, no nie? Dlatego Classic jest najlepszy. A nawiasem mówiąc i tak najczęściej oglądam Discovery, ale to juz z innej beczki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:44.