|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Rodzaj sylwetki
Po pierwsze przepraszam jeśli piszę w nieodpowiednim dziale- ale nie wiedziałam gdzie, a wydaje mi się że moda- to również odpowiedni dobór ubioru do sylwetki.
Więc mam problem z ładnym ubraniem się. Chciałabym ubierać się w dopasowany sposób tak by podkreślić to co jest u mnie na plus i ukryć co na minus. Więc pytanie- jaki mam rodzaj sylwetki?? wymiary- wzrost -171cm biust 85 cm talia 65 cm biodra 90 cm ramiona 95 cm ale nie wiem czy to jest wiarygodne ![]() Moim atutem są szczupłe nogi, uda łydki, mały obwód pod biustem, płaski brzuch. Wada? za szerokie biodra - uklad kosci nie tłuszcz. Ponizej zamieszczam zdjecia. Myslalam ze jestem klepsydra ale jak spojzalam na nie obiektywnie to chyba jednak gruszka. Jak wazylam wiecej miałam ponad 90 w biuscie i 94 w biodrach, obecnie przy 49 kg wygladam tak :-/ Wiec jak myslicie? Edytowane przez thiona Czas edycji: 2010-12-22 o 15:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Rodzaj sylwetki
masz świetną figurę!
![]() ![]() ![]() wydaje mi się, że jesli już, to klepsydra, nie gruszka..
podpis zawierał niedozwolone treści - usunięty przez administrację forum Edytowane przez chicbebe Czas edycji: 2010-12-22 o 15:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
swietną masz figurę
![]() nie powinnaś mieć wielkich problemów z dopasowaniem ubrań ja obstawiam klepsydre ale się nie znam za bardzo;p |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
świetna figura! wręcz figura marzenie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Dzięki dziewczyny ale ja nie chciałam się podbudowywać
![]() Chociaż nie ukrywam że miło mi się zrobiło czytając wasze komplementy. Ja jednak uważam inaczej- co do bioder są szerokie - nieproporcjonalne - mam płaski tyłek dlatego miarka pokazuje 90 cm. Gdybym miała normalny byłoby ponad 90 cm. Czasem trudno wyważyć proporcje i już np o bandage dress mogłam zapomnieć - bo dodatkowo podkreślała szerokie biodra. Podoba mi się jak np beyonce potrafi się ubrać i doskonale podkreślić i wyważyć swoją sylwetkę, stąd moje pytanie. A wiadomo że dopasowany ciuszek sprawia że wygląda : po pierwsze na droższy po drugie dodaje nam charakteru ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
ciężko mi uwierzyć,że nie chciałaś się podbudować,bo masz można rzecz idealną figurę.
a jeżeli masz płaską pupę to noś falbaniaste krótkie spódnice,rozkloszowane sukienki i spodnie rurki,unikaj szerokich.na twoim miejscu popracowałabym nad mięśniami nóg jak już chcesz coś zmieniać,biodra masz idealne.
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Figurę mam podobną do Ciebie bo 83-65-91 i tyle samo wzrostu, rodzinne grube kości i ważę 55 kg i raczej nie ukrywam bioder, noszę to co mi się podoba, mierzyłam też jedną spódniczkę bandażową i nie zauważyłam, żebym wyglądała w niej źle, nie poszerzała bioder więc, nie wiem czym się martwisz
![]()
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
mam tyle samo wzrostu co ty, biodra równiez 90, talia 66, a biust 93 i w mojej ocenie mam trochę za wąskie biodra
![]() ![]() zgadzam się z przedmówczynią że jeżeli cokolwiek wymaga korekty w twojej sylwetce, to popracuj nad mięśniami nóg. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Świetnie wygladasz! Szersze biodra to atut kobiecej sylwetki!
Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M ![]() Instagram http://instagram.com/paulinamigotka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
ale szczerze mówiąc szerokie biodra to ma beyonce,rihanna albo jenifer lopez a nie autorka wątku,która ma dziewczęcą sylwetkę.one mają conajmniej 100cm w biodrach jak nie więcej(jeszcze tyłek dochodzi do tego).
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
Ja rozumiem autorkę
![]() ![]() ![]()
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
przy 1.80 50kg to jest niedowaga jakis... 20 kilogramów;O bez urazy ale może jakbys przytyla mialabys okraglejszy tyłek.
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
Ważyłam 60kg i miałam więcej na brzuchu, buzi, wszędzie poza tyłkiem więc to niestety nie kwestia wagi
![]() ![]()
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
a,jeszcze do autorki wątku-na gruszkę czy klepsydrę masz zbyt chude nogi moim zdaniem,ale jak już to obstawiałabm bardziej klepsydrę.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:39.