|
Notka |
|
Pielêgnacja w³osów i fryzury Podyskutuj o pielêgnacji w³osów krêconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawd¼ modne fryzury: ciêcia, koloryzacje, fryzury na ¶lub, wesele, Komuniê, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
proszê o pomoc ! farbowanie w³osów. PILNE:)
witam
![]() Marzy mi siê taki kolor jak na zdjêciu ![]() ![]() Sprawa pilna, bo jestem na czwartek umówiona z fryzjerem. Bardzo, bardzo, bardzo proszê o opiniê ![]() ![]() PS doczyta³am teraz jeszcze kilka w±tków i zastanawiam siê czy nie kupiæ szamponu przeciw³upie¿owego i oczyszczaj±cego i na zmianê myæ nimi ale tylko i wy³±cznie koñcówki. mo¿e to co¶ da? Edytowane przez alka132 Czas edycji: 2011-01-07 o 20:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: proszê o pomoc ! farbowanie w³osów. PILNE:)
jesli wyszed³ ci czarny to ¶wiadczy tylko i wy³±cznie o Twoim b³êdzie, nie doczyta³a¶ jak dostosowac czas trzymania farby do typu w³osów
je¶li chcesz miec takie w³osy jak na zdjêciu, to niestety muszê Ciê zmartwiæ, bo w³osy trzeba rozja¶niæ najlepszym sposobem bêd± w³a¶nie chyba refleksy/pasemka i tak kilka wizyt jak mówisz i powinno byc dobrze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 812
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
no ciekawe, ¿e ja farbujê tylko palette i tylko br±zami przez ostatni czas i jeszcze ani na platynie ani na ¶rednim br±zie nigdy nie ³apnê³o mi na czarno przy farbowaniu ciemnym br±zem
je¶li w³osy tak reaguj± dziwnie to trzeba trzymac krócej |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 22
|
![]()
dziewczyny ja Palette nie polecam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 886
|
Zgadzam siê, ¿e Palette ³apie na czarno
![]() Przerabia³am to za ka¿dym razem (i z innymi markami) kiedy zachcia³o mi siê br±zowych w³osów ![]() Mo¿e to zale¿y od w³osów, ale wiêkszo¶æ Wiza¿anek ma takie do¶wiadczenia z Palette ![]() Koñcówki albo obci±æ, albo zostawiæ tak, jak s± ![]()
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
czyli najlepsze w moim wypadku bêdzie kupiæ szampon przeciw³upie¿owy, szorowaæ koñcówki i modliæ siê, ¿eby pu¶ci³y po kilku miesi±cach?:P i wtedy dopiero rozja¶niæ sobie na takie jak na zdjêciu?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 886
|
Z czasem ten czarny siê zmyje, nawet bez szamponu przeciw³upie¿owego
![]() Zobaczysz w jakim stanie bêd± koñcówki i wtedy zdecydujesz: obci±æ czy rozja¶niæ ![]()
![]() |
#9 | |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 812
|
Cytat:
![]() mo¿e akurat twoje w³osy dobrze reaguj± na palette ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 111
|
Cytat:
i nie farbuj na kolor koñcówek, bo wrócisz do punktu wyj¶cia i ca³y wysi³ek na nic. szampon przeciw³upie¿owy, to strata czasu, to co mia³o siê wyp³ukaæ, to siê wyp³uka³o przed ¶ci±ganiem- na wiêcej nie licz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
no koñcówek na pewno nie bêdê farbowaæ
![]() my¶la³am nad elgonem... i p³ukank± fioletow± (lub srebrzyst±??), ¿eby zniwelowaæ rudy odcieñ.. a co do szamponu to i tak mi nic nie szkodzi, wiêc chyba kupiê ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomys³y na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Palette to absolutnie najbardziej agresywna farba drogeryjna
![]() Je¶li chcesz kolor ja¶niejszy konieczne bêdzie rozja¶nianie w³osów, w±tpiê ¿eby ta farba zmy³a siê z koñcówek wnioskujê z powy¿szego opisu. Na twoim miejscu da³a bym na ca³o¶æ jaki¶ ³adny br±z i tylko i wy³±cznie farbê profesjonaln± (nie wiem jakie kolory by¶ chcia³a wiêc ciê¿ko doradziæ), a ro¶ja¶niac nie chcesz wiêc odpada fotka nr.3
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 139
|
fioletowa p³ukanka niweluje tylko ¿ó³te tony, na rudy to ja polecam niebieski kolor, np toner niebieski, albo w sumie lepiej turkusowy wtedy kolory sie zniweluj±.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 106
|
a nie my¶la³a¶ o tym zeby zrobic z gory jasniejszy braz a ten dol tak zostwic widzalam duzo takich fryur w necie i sa naprawde ladne i powoli mogla bys dochodzic to tego efektu ktory chcesz uzyskac troszke dziwi mnie twoj kolor bo ja mialam wlosy do ramion farbowane przez 3 lata na czarno i poszlam scigac kolor zaplacilam 110zl i mialam gore ruda ale jasna i odrobiene ciemnijsza ze spodu ale ladnie sie to zlewalo a za 2 tygdonie mialam juz blond pasemka
Edytowane przez lentilka Czas edycji: 2011-01-21 o 11:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:05.