![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
>>>Kosmetyczka Jeannete83 - Bourjois, Aquolina, Paco Rabanne i inne!<<<
Nieaktualne
Edytowane przez Jeanette83 Czas edycji: 2011-04-14 o 11:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: >>>Kosmetyczka Jeannete83 - Bourjois, Aquolina, Paco Rabanne i inne!<<<
Pielęgnacja
Nawilzajace mleczko w sprayu bez splukiwania do wlosow suchych i zniszczonych Avon Advance Techniques, zostalo okolo 40% ze 150ml Dotleniajaca kuracja do skory glowy Avon Advance Techniques, zostalo ponad 50% ze 150ml Maseczka intensywnie nawilzajaca Lirene Aqua, nowa, nie otwierana, 75ml --> nie ma, leci do paula78 Wygladzajacy lotion do ciala The Body Shop, White Musk, nowy nie otwierany --> nie ma, leci do paula78 Ochronny krem nawilzajacy SPF 15 dla cery normalnej i suchej Artistry, z oryginalnym pudelkiem, choć z lekko uszkodzonym na dole (zamokło), mam z wymiany ale jest nie dla mojej skory, 90% Edytowane przez Jeanette83 Czas edycji: 2011-02-02 o 12:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Zapachy Mgielka do ciala Aquolina wanilia i paczula, jest 95% (bez paru pisków) --> nie ma, leci do paula78 Pur Blanca Avon, psikniete 2 razy wiec praktycznie cale Edytowane przez Jeanette83 Czas edycji: 2011-02-02 o 12:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Kolorówka - twarz Max Factor Natural Minerals Foundation, odcień 75 Golden, pojemność wyjściowa 10g, jest jakieś 90% Shimmering Brush - nabłyszczający pędzel do twarzy i ciała, mozna go uzywac na kosci policzkowe zamiast bronzera latem lub na cialo zeby podkreslic opalenizne, latwe dozowanie, otwarty ale nie uzywany Puder Rimmel, Lasting Finish, odcień 005 Silky Beige, jest okolo 60%, gabeczka oryginalna ale troche zuzyta Edytowane przez Jeanette83 Czas edycji: 2010-05-12 o 11:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Kolorówka - oczy Cień podwójny Essence, odcień 02 Coffee Shimmer, nowy maźnięty dla sprawdzenia koloru, kod BA0G Cień podwójny Lumene, odcień 8 stardust, do stosowania na mokro lub na sucho, użyte kilka razy, więc jest jakieś 90% Cienie podwójne Avon - kolor Jade, jasna i ciemna zieleń, użyte 2-3 razy Cienie do powiek Avon colortrend, fiolet, jest 90% Cienie do powiek Manhattan, odcień Cosmic Black nr 21, jest 90% Cienie do powiek Miss Sporty, odcień 117 Flirty, jest 80% Effect Powder Gosh, Gold dust - nadaje sie do nałożenia na cienie jako delikatny brokacik, też na policzki lub dekolt, jest 90% Cien do oczu Avon, kolor Sail, uzyty 2 razy Błyszczyk do oczu Avon, kolor Cafe Shimmer, zostało ok. 70% Magnetyczny Cień do powiem ArtDeco, odcień 17, maźnięty dla sprawdzenia koloru Edytowane przez Jeanette83 Czas edycji: 2010-05-12 o 11:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Kolorówka - usta Szminka Avon, odcień Rich Copper, uzyta kilka razy Szminka Avon Colortrend, odcień Chocolate treat, uzyta kilka razy Błyszczyk do ust - nie znam firmy, otwarty nieuzywany Błyszczyk do ust Avon Extreme Gloss, otwarty, nieuzywany, kolor sprawdzony na dloni Błyszczyk do ust Avon Glazewear metallic, odcień Golden, otwarty, nieuzywany, kolor sprawdzony na dloni Błyszczyk do ust Eveline 3D Colourfix, podwójny - jedna polowa to kolor a druga błyszczyk, otwarty, nieuzywany, starta etykieta więc nie wiem jaki odcień Błyszczyk do ust Eveline 3D Colourfix, podwójny - jedna polowa to kolor a druga błyszczyk, otwarty, nieuzywany Edytowane przez Jeanette83 Czas edycji: 2010-05-12 o 12:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
7
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
8
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
9
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
10
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Witaj---coś u mnie za Mgielka do ciala Aquolina wanilia i paczula, jest 95%?
pozdrawiam ania
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za
Maseczka intensywnie nawilzajaca Lirene Aqua, nowa, nie otwierana, 75ml Wygladzajacy lotion do ciala The Body Shop, White Musk, nowy nie otwierany Mgielka do ciala Aquolina wanilia i paczula, jest 95% |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
odpowiedziane
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
BAN stały
|
Mgielka do ciala Aquolina wanilia i paczula, jest 95%
Pur Blanca Avon, psikniete 2 razy wiec praktycznie cale coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
Przekupka: 158 pkt / 99% pozyt.
|
Max Factor Natural Minerals Foundation, odcień 75 Golden, pojemność wyjściowa 10g, jest jakieś 90%
cos zA?
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
Witaj, znajdziesz coś u mnie za mgiełkę Aquoliny?
![]()
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
witaj, wpadło mi w oko mgiełka aquoliny, pur blanca, cień art deco
![]() w moim książkowym wątku mam dwie książki po angielsku, jedna nówka nieczytana druga raz przeczytana, kryminały Petera Jamesa. Poza tym mam jeszcze ksiązkę "Constance" Rosie Thomas krótki opis: A PROLIFIC writer with more than 20 titles already under her belt, Rosie Thomas has triumphed again – this time with the succinctly entitled Constance. And Constance is Connie Thorne, a woman approaching her middle years but still haunted by the knowledge that she was a foundling – abandoned by her mother within days of birth. Determined to establish her own place in the world, Connie leaves home and her adoptive family the day after her sixteenth birthday – though not before falling in love with Bill, her ‘sister’ Jeanette’s boyfriend. And as it turns out, the feeling is mutual. It’s an enduring, forbidden love that stands the test of prolonged separation but inevitably drives the family apart and Connie to a peaceful hideaway on Bali. However, when Jeanette contacts Connie to tell her she is dying, the past can no longer be ignored. Constance is beautifully written and peopled with characters that are totally believable. Connie, for instance, is exactly what a heroine should be – flawed (just as we all are). And she is extremely likeable – always important to the success or otherwise of a novel – even when committing the ultimate betrayal. okładka troche podniszczona od przewalania po regale, dokładnie taka jak na zdjęciu w załączniku
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Zerknij do mnie, może coś Cię zainteresuje
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post19252897 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
odpowiedziane
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
Przekupka: 158 pkt / 99% pozyt.
|
niestety butow nie wymienie
![]() |
#21 |
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Coś za:
Maseczka intensywnie nawilzajaca Lirene Aqua, nowa, nie otwierana, 75ml Mgielka do ciala Aquolina wanilia i paczula, jest 95% Cień podwójny Essence, odcień 02 Coffee Shimmer, nowy maźnięty dla sprawdzenia koloru, kod BA0G Cień podwójny Lumene, odcień 8 stardust, do stosowania na mokro lub na sucho, użyte kilka razy, więc jest jakieś 90% Magnetyczny Cień do powiem ArtDeco, odcień 17, maźnięty dla sprawdzenia koloru |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
wolałabym jakis inny podkład bo bielizna może nie być dobra wiec póki c podziekuje moze ktos bedzie miał jakiś inny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
nic
![]()
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
Witaj
![]() Jestem zainteresowana: 1) Pur Blanca 2)Mgielka do ciala wanilia i paczula 3)Max faktor odcien 75 golden Tutaj link do mnie: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=414004 odpisz u mnie prosze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za pur blace avon ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
odpowiedziane
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:34.