|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Rękawiczki.
Witam. Na sylwestra wybieram sie na bal przebierańców.także przebieram się za diablice, wszystkie dodatki mam oprócz dłuugich rękawiczek na które sie uparałam.Otóż nigdzie nie moge znaleźć długich cieńkich cos ala satyna,jedwab rękawiczek.Kolor czarny lub czerwony.i oto moje pytanie ponieważ ciocia posiada jeszcze białe długie rękawiczki ze swego ślubu która jest mi w stanie je oddać ,pomyslałam ze są farby do ubrań tkanin, i niewiem czy dało by sie to jakos ubarwić?czy taki materiał jak ,satyna itp nadają sie do takich zabiegów?a moze wy miałyście doczynienia z używaniem tego typu farb?Dziękuje za każdą pomoc
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rękawiczki.
Na allegro jest kilka takich:
http://allegro.pl/listing.php/search...one+rekawiczki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
za mniejsze pieniądze to ty je sobie sama możesz uszyć. mi by było szkoda rękawiczek ślubnych cioci na taką akcję.
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
tylko ze jeżeli cioci nie ma ich szkoda to czemu ma mi być?powiedziała że i tak leżą wiec użytku z nich nie bedzie miała..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Moze jakis bazar czy cos w tym stylu macie w okolicy? Ew. zerknelabym do lumpeksu.
Farbowanie jest ciezkie i bym sie nie bawila. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Jak jesteś taka uparcie zawzięta na te farbowanie - to farbuj.
Chociaż na Twoim miejscu sprawdziłabym, czy na allegro nie ma sprzedawcy z mojej okolicy, można wtedy odebrać osobiście.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:07.