|  2006-02-08, 16:14 | #1 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2005-03 
				 | Keanu Reeves

przejżałam przeglądarkę i nie znalazłam żadnego wątku o Keano Reevsie. Według mnie jeden z naj przystojniejszych aktorów. Więc zapraszam do wrzucania tutaj jego fotek. No i oczywiście do komentowania. | 
|     |   | 
|  2006-02-08, 16:19 | #2 | 
				 | 

Dot.: Keanu Reeves

zdjecia

| 
|     |   | 
|  2006-02-08, 16:28 | #3 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-07 Lokalizacja: Knurów (Śląsk) 
				 | 

Pare lat temu przechodziłam wielką fascynację Keanu, zaczęło się chyba od filmu "Speed". Miałam cały pokój obwieszony jego zdjęciami. Nadal uważam, że jest jednym z najprzystojniejszych aktorów, i jest bardzo seksowny, ale jeśli chodzi o grę aktorką, to mam innych faworytów    | 
|     |   | 
|  2006-02-08, 16:31 | #4 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2003-03 
				 | 

Oooooo, jak mnie sie ON podoba!!  Przystojny i do tego ma taką "miekkość" w oczach...... I to nie żeby po Matrix, ale o wilele wcześniej, po takich filmach jak" "Na Fali", Speed" , "Adwokat diabła" ( jak pieknie wygladali z Charilze Theron)czy po tym melodramacie , bodajże "Spacer w chmurach" Matkooo, jak on w tym filmie śpiewał tą serenadę.............mięk  kie kolana i ciarki na plecach   | 
|     |   | 
|  2006-02-08, 16:35 | #5 | 
				 | 

Poprostu uważam że jest przystojny, lubię go jako aktora i fajnie by było pogadać sobie o nim. No i oglądać zdjęcia.

| 
|     |   | 
|  2006-02-08, 16:39 | #6 | 
				 | 

Z Charlize Theron grał jeszcze w ,,Słodkim Listopadzie" (uwielbiam ten film)

| 
|     |   | 
|  2006-02-08, 16:46 | #7 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-09 
				 | 

Oh, Dziewczęta, Dziewczęta, miałam (i wciąż mam   - co za miły wątek) sporąąą (grr  ) słabość do Tego Pana...   Ale - wiele filmów w jakich grał - no kiszka niestety. Fuj, strach patrzeć  . 
				__________________ Laska maga ma na czubku gałkę..!   | 
|     |   | 
|  2006-02-08, 16:47 | #8 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2005-10 Lokalizacja: moon 
				 | 

nie lubię go, bo kiepsko gra. a ja od aktora wymagam dobrej gry, a nie ładnego wyglądu.    | 
|     |   | 
|  2006-02-08, 16:52 | #9 | 
				 | 

No, mizurniutki z niego aktor. ŻeNuA. A szkoda, szkoda, bo ma w sobie coś takiego fajnego... 
|     |   | 
|  2006-02-08, 16:52 | #10 | |
				 | 

Cytat: 
  Św.pamięci redaktor i krytyk filmowy p. T.Kałużyński b.dobrze wypowiadał sie o Matrix, baaaa, zaliczył ten film do swoich ulubionych   | |
|     |   | 
|  2006-02-08, 16:54 | #11 | 
| Zadomowienie | 

mam nadzieję, żę znajoma mi wybaczy   zwiedzanie Hollywood Blvd zaczęliśmy od Kodak Theater, i obie moje koleżanki właśnie na tę gwiazdę polowały, a tymczasem własnie przy Kodaku się znajduje - może komuś oszczędzę szukania   | 
|     |   | 
|  2006-02-08, 17:02 | #12 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-08 Lokalizacja: śląsk 
				 | 

nie dysponuje niestety zadnymi jego fotkami ale uwazam ze jest bardzo przystojny   mniam | 
|     |   | 
|  2006-02-08, 17:10 | #13 | 
				 | 

Matrix (1 - tylko!) jeszcze ujdzie. Nawet niezły. Co tam jeszcze było. Bardzo dobry "Wiele hałasu o nic" - do grania miał nie dużo - ale - fajnie, fajnie... Doceniam "Moje własne Idaho". "Adwokat Diabła" - no, ujdzie. (Za to Pacino - wprawdzie nie jakoś cudownie - ale jego Milton jest całkiem, bardzo nawet całkiem...). Podobało mi się też "Na fali". "Speed" - zwykły holyłódzki bubel. "Spacer w chmurach" - jak to fajnie piszą w Wyborczej - dla amatorów. Miłe i ckliwe romansidło. "Słodki listopad" - tragedia. Już, już nawet wybrnął (dla mnie) z tego mdłego dziadostwa - i pac: Keniu na koniec zaśpiewał piosenkę w karaoki - koszmarek. "Lepiej późno niż później" - co to w ogóle było..? Keneł grał ok. 40letniego młodego lekarza rywalizującego ze starym Dżekiem o podstarzałą Panią Autorkę Różnych Sztuk... Prawdziwe jak Yeti - nie znam nikogo, kto może powiedzieć, że zna taki przypadek - ale każdy uważa, że to prawdopodobne/możliwe. Co tam jeszcze było... W "niebezpiecznych związkach" za wielkiej roli nie miał - za to film jest okej. I powinnaś sobie obejrzeć te szmiry w jakich grał w latach 80-tych - coś w stylu "Bractwo sprawiedliwości", różne takie gnioty - aż wstyd patrzeć naprawdę (no jeszcze "W zakolu rzeki" może nie jest takie tragiczne. Najgorsze, że w tych filmach był właśnie młody i piękny. Takie zmarnowanie chłopaka  ). Ale reszta - straszna po prostu. A o Dżonym Mnemoniku - to nawet nie wspominam. I nie chodzi już tylko o ten wąski krawacik czy białe skarpetki, moda na spodnie bermudy wczesnych lat 90-tych miała swoje prawa - ale - mnie po prostu rozbrajają takie produkcje. Delfin na końcu - wisienka na torcie, debeściak! Więcej Keniowych grzechów nie pamiętam ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) , musiałabym zapuścić żurawia do moich pudeł z kasetami video i płytami. A, jeszcze "Feeling Minnesota". Zwyczajny film w którym po prostu wyglądał. I - jeszcze "Reakcja łańcuchowa" - bez komentarza (bo cóż napisać, że wyszło na ekranie, hm... jego... sympatyzowanie z tabliczką czekolady..? Nie dość że film był beznadziejny, to jeszcze wyglądał w nim jak prosiak). Dalej to już naprawdę nie pamiętam. 
|     |   | 
|  2006-02-08, 17:17 | #14 | 
				 | 

A najgorsze, że ja naprawdę miałam i mam! do niego porządną słabość! Fuj, gardzę sobą!!    
|     |   | 
|  2006-02-08, 17:29 | #15 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2006-01 Lokalizacja: Kremówkolandia 
				 | 

on po prostu nie potrafi grać. jeszcze jak zważałam tylko na lektora polskiego to ok. ale ja on mówi, kojarzy mi się z mówiącą kłodą drewna, jeśli ktoś wie co mam na myśli. niestety piękny jest. tylko nie lubię, jak ma mało włosków na głowie (czytaj b. któtkie, jak w Martixie właśnie) Adwokata Diabła lubię. a w sumie to nie wiem, czy tak naprawdę jest za co...   czy on nie grał przypadkiem w Drakuli?? | 
|     |   | 
|  2006-02-08, 17:30 | #16 | |
				 | 

Cytat: 
  Słowo, nie widze nic tragicznego w jego grze. Reakcja łańcuchowa" b.dobry film z M.Freeman, którego b.lubie, tylko , że Keeanu faktycznie wglądał w nim jak nasza polska pyza   | |
|     |   | 
|  2006-02-08, 17:33 | #17 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-10 Lokalizacja: Wrocław 
				 | 

Uwielbiam tego faceta, zwłaszcza z czasów "Speeda"    
				__________________ Que las palabras vienen y se van. Y yo soy como soy en realidad. Quiero vivir a mi manera. | 
|     |   | 
|  2006-02-08, 17:35 | #18 | 
				 | 

Co do filmów - mam takie zdanie, jakie mam. Nie oceniam gustów innych ludzi (i Twojego) - bo kto powiedział, ze ze mnie jest jakiś wielki znawca filmowy ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) ? No, wyglądał jak pączek, wyglądał. Jego filmy, które znam, w większości oceniam jako chałę - tylko jak tu wyjaśnić tą moją miętkę do niego, hyhm..? 
|     |   | 
|  2006-02-08, 17:38 | #19 | 
				 | 

No i w Matriksie wyglądał odjechanie. Ale nie jak był łysy, i miał dziurkę w głowie   
|     |   | 
|  2006-02-08, 17:39 | #20 | |
| Zadomowienie | 

Cytat: 
  całkiem niedawno obejrzałem część Speeda - no katastrofa no   | |
|     |   | 
|  2006-02-08, 17:40 | #21 | |
				 | 

Cytat: 
 i ta: mówiąca kłoda drewna  o, i Dracula, Dracula, zapomniałam!! Za to tam też był Ciasteczkiem  . 
				__________________ Laska maga ma na czubku gałkę..!   | |
|     |   | 
|  2006-02-08, 18:15 | #22 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2005-06 
				 | 

jako aktor nie jest rewelacyjny.z wyglądu-może być

__________________ "Zważcie plemienia waszego przymioty; / Nie przeznaczono wam żyć jak zwierzęta, / Lecz poszukiwać i wiedzy, i cnoty..." | 
|     |   | 
|  2006-02-08, 18:32 | #23 | 
				 | 

no to się przejechaliśmy po chłopaku   ale ładny jest... mi pasuje   a jak byłam młoda i głupia to gdzieś wyczytałam (takie pieces of crap jak Bravo np), iż ten pan grał w rockowym zespole... o ile się nie mylę   ale wyobrażacie to sobie??   | 
|     |   | 
|  2006-02-08, 18:55 | #24 | 
				 | 

No grał, grał!! Hm... ciekawe, czemu ten zespół jakoś niesławny jest..? 
|     |   | 
|  2006-02-08, 18:59 | #25 | 
| Zakorzenienie | 

też kiedyś byłam jego fanką, a i do dzisiaj sentyment pozostał    
				__________________ Justa  Klikaj codziennie: http://www.zmilosciserc.pl/donate.php http://www.pajacyk.pl http://www.polskieserce.pl Nie udzielam indywidualnych porad poza forum! | 
|     |   | 
|  2006-02-08, 19:03 | #26 | 
| Wtajemniczenie | 

A ja jakoś nigdy nie przepadałam za tym aktorem, widziałam co prawda kilka filmów z jego udziałem ale nie wzbudzał we mnie nigdy większego zainteresowania.

__________________ "Szukaj małej różnicy, która uczyni wielką różnicę w Twoim życiu" | 
|     |   | 
|  2006-02-08, 19:05 | #27 | 
				 | 

śpiewająca kłoda <lol2>   nie no on chyba nie śpiewał... ciekawe jak taki sztywniak "trzącha dynką"   | 
|     |   | 
|  2006-02-08, 22:11 | #28 | 
				 | 

On gra! Na gitarze! Aaaaaa, zatkało kakao!! (Chyba mam atak głupawki,  ) Nie, nie śpiewa, tego to już bym chyba nie wytrzymała  ! Ale łobuzerka, tak na Kenia jechać?! Takie ściachanie wątku - miał być miły wątek Kenia z fotkami, no milutki taki, a my co..?! Zglanowałyśmy biednego, Bogu ducha winnego - chłopaka... WstyĆmy się!! 
|     |   | 
|  2006-02-08, 22:39 | #29 | 
				 | 

nie no wiem, że nie śpiewa!! daj spokój!!   to by nie było miłe! nie no każda mamusia byłaby zadowolona, jakby córeczka takiego chłopczyka przyprowadziła do domu i przedstawiła jako narzeczonego. przystojny, grzeczny, mało "rozbrykany".... ehhh i tak uważam, że ten wątek jest uroczy   a jakbym miała fotki to na peeewno bym załączyła, ale nie mam   pozdrowionka Edit: Człowiek to kiedyś błędy robił, ehhh... Po latach zauważa. Edytowane przez anka_bzzz Czas edycji: 2007-08-10 o 18:43 Powód: ortografia:/ | 
|     |   | 
|  2006-02-09, 09:09 | #30 | 
				 | 

A ja poszukam - miałam chyba ich coś z tonę - po formatach już chyba nie mam na dysku, bo mi się nie chciało wgrywać, ale mam tu różne takie archiwka na płytach, pogrzebiemy... Ale - to już jutro, po fizie. 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Kultura(lnie) | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:16.