|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Odchudzanie u nastolatek ! :)Jestem Alicja i mam 14 lat
![]() wzrost : 158 cm waga : 57 kg Zapraszam tu wszystkie dziewczyny które chcą się odchudzać , może razem lepiej nam to wyjdzie ![]() ![]() Wiem , że jest podobny wątek , ale chyba już dawno nikt na niego nie wchodził .. więc zakładam nowy i mam nadzięje , że będziemy się świetnie bawić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odchudzanie u nastolatek ! :)
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
z własnego doświadczenia nie polecam odchudzania zwłaszcza że masz odpowiednią wagę.jeśli już koniecznie chcesz coś zrobić dla siebie to ogranicz słodycze i zaznij uprawiać sport. odchudzanie nie jest najlepszym pomysłem
pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
Po 1 z czego Ty sie chcesz odchudzac????
Po 2 w wieku 14 lat sie nie odchudza o ile sie nie ma nadwagi! ( a jak sie ma to pod kontrola lekarza) Po 3 jak sobie uroiłaś że jesteś gruba ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Słoneczko, masz dopiero 14 lat. Jeszcze możesz urosnąć. Do tego dojrzewasz, rosną Ci piersi, niedługo dostaniesz okres o ile już go nie masz. Organizm przechodzi teraz sporo zmian i katowanie go odchudzaniem nie ma sensu. Ruszaj się dalej i jedz zdrowo, a na pewno będzie z Ciebie super laska, gdy Twoje ciało się już ukształtuje.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Jest podobnie u mnie , ja mam 165 cm wzrostu i ważę 54 kg .
Brzuch mam tragiczny , jeszcze w wakacje był płaski i wgle . Postanowiłam się wziąć za siebie . Póki co czekam na wiosnę by zacząć biegać i zasuwać na rowerze . Chcę schudnąć z twarzy , ale jak ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Dokładnie ... ja też mam problemy z twarzą ! i szyją .. :c
Mam niestety okrągłą twarz i nie mam zielonego pojęcia , czy da się z nią jeszcze cokolwiek zrobić :P no i oczywiście chciałbym mieć większe wcięcie w talii ..ahh , marzenia xd |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:12.