|
|||||||
| Notka |
|
| Dermatologia Forum dla osób, które interesują się dermatologią lub mają problemy ze skórą. Masz trądzik lub atopowe zapalenie skóry? Dołącz do nas, pomóż sobie i innym. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Blizny od dłuższego czasu, pomóżcie ! ;<
Cześć, przeszperałam wątpi na temat kremów na blizny, ale kazdy pisze o np. bliznach po operacji, po jakimś wypadku czy coś.. Mi chodzi o blizny, które już mam kilka lat. ;x Np. po ugryzieniu psa, po jakimś wypadku na rowerze z dzieciństwa, lub po przecięciu się dosyć głęboko jakimś narzędziem. (nie myślcie że się ciełam !) Znacie może jakieś kremy, takie mocniejsze, ktore sprawią, że te blizny będą mniej wydoczne ? Nie są ona duże, (mimo, że mi się wydają wielkie, i oszpecają moje ciało) mają 3, 4 cm..
|
|
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Blizny od dłuższego czasu, pomóżcie ! ;<
Ja też mam podobne pytanie tyle, że mi chodzi o inny rodzaj blizn, przez jakiś czas miałam bardzo głupią manie zdrapywania strupków
możecie mi coś polecić?
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
hej
moja kumpela zaczepiła się na schodach i upadla na czoło wyglądało to tragicznie, po zagojeniu oczywiście blizna i lekarz zalecił jej CONTRACTUBEX słuchajcie nie pamiętam po jakim czasie stosowania ale blizny ani śladu!! a do tego zmarszczek tez
|
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
dziękuje bardzo
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dermatologia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:34.

możecie mi coś polecić?
moja kumpela zaczepiła się na schodach i upadla na czoło wyglądało to tragicznie, po zagojeniu oczywiście blizna i lekarz zalecił jej CONTRACTUBEX słuchajcie nie pamiętam po jakim czasie stosowania ale blizny ani śladu!! a do tego zmarszczek tez