|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Lekki podkład na przebawrwienia !
Na policzkach mam przebarwienia ( dość widoczne o średniej wielkości czerwone plamki )
![]() ![]() ![]() Ps. Moja skóra posiada skłonności do przesuszania się i tak wogóle to mam 17 lat ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Dot.: Lekki podkład na przebawrwienia !
a w jakich granicach cenowych?? Bo znam dobry lekki podkład o niezłym kryciu,nawilżajżcy-ale kosztuje 50 kilka złotych.To HYDRALIGHT IsaDory.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
A cos tańszego ?? Bo na ten raczej stać mnie nie będzie, a nie mam zamiaru kupować go np. na allegro... :/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Witaj;-)
Przede wszystkim powinnaś owe zmiany wyleczyć;-) Co do lekkich podkładów moze jeszcze gdzies uda Ci sie znaleźć PRIVI City Mat- niestety właśnie wycofuja tą linie ale jest szansa ze gdzieś w małym sklepiku jeszcze uda Ci się go wyłowić. Jest lekki i niedrogi - koło 20 zł;-) pzdr sam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
uważam, że na podkład nie powinno się żałować pieniędzy. można za to zaoszczędzić na tuszu, cieniach itd. ale dobry podkład to podstawa. ja używam PERFECT WEAR firmy Avon. w promocji kosztuje 35 zł. i jestem z niego bardzo zadowolona.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Podkład Perfect Wear nie za bardzo nadaje się do cery skłonnej do przesuszenia, wiem co mówię, sam mam suchąi używałam tego podkładu. Faktycznie dobrze kryje i koleżanka z cerą mieszana była bardzo zadowolona. Będę śledzić ten wątek bo sama jestem zainteresowana kryjąco-nawilżającym podkładem. Może spróbuj kremu Dax Cosmetics z serii kasztanowej. On jest co prawda na naczynka, ale ma zielonkawą barwę, czyli powinien maskować zaczerwienienia i na to dopiero podkład.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:03.