|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Działa wam poczta na WP, sweethearts?![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Działa wam poczta na WP, sweethearts?
A, rozmawiałam też z Alą Bububuczymordą i ona teżnic nie dostaje, a na konto na WP spływają jej maile z wizażu
![]() Czyżby jakiś globalny problem? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
![]()
Hej!
![]() Mi też niestety poczta wp płata takie figle, wczoraj dostałam maile z piątku!! Mam nadzieję, że ta sytuacja się zmieni jak najszybciej, bo jest to nie do przyjęcia. Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Mi tez nie dziala juz od tygodnia! Maile nie dochodza w ogole, albo z opoznieniem. Moze ktos wie czy to juz stan permanentny? Zbyt duzo uzytkownikow? Swoja droga jakiej opcji wp uzywacie? platnej? czy to podstawowe konto za free?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
ja uzywam tej darmowej,aktualnie moje konto działa ale też miałam taki okres,chyba dobre dwa tygodnie to trwało że poczta wogóle nie działała,nic kompletnie a potem jak gdyby nigdy nic sie wlaczyla
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Na WP mam darmową. Do pracy i kontaktów zawodowych założyłam sobie rok temu płatne konto na home.pl i jestem więcej niż zadowolona - działa po prostu bez zarzutu, zero spamu czy niezywego serwera przez pół dnia, maile nie wpadają w czarną dziurę, wprost przeciwnie, dochodzą błyskawicznie. No ale korzystam też z darmowych kont, właśnie do wizażowania, czy zakupów na allegro, do rejestracji na różnych portalach... Wszystkie moje bezpłatne konta - na tlenie, wp oraz gazecie okazały się koszmarnie zawodne.
Z poczty na WP nieodwołalnie rezygnuję. Nie mam żadnego maila od czwartku. Żadnego! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Witam!
Moj tata przeprowadził śledztwo w tej sprawie ![]() Na WP zawalił sie serwer ![]() Nie są w stanie powiedzieć czy odzyskają nasze wiadomości ![]() pzdr viedzma
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Dzieki viedzma! Chociaz to mnie nie pociesza! CZekam na paczke z USA i maja wyslac potwierdzenie... pieniadze wplacone, paczki nie ma a mail nie dziala!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:23.