|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Bizuteria - Perly
Witam goraco wszystkie artystki tego forum
Chcialam by sie z wami podzielic mojimi pracami bo tak samo jak wy uleglam czarom koralikow, perel, krysztalkow... Wierze, ze na tym forum znajde wiele inspiracji. Oto pare mych prac z perel, prosze smialo krytyzowac ... |
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Bizuteria - Perly
A dlaczego od razu krytykować? Biżutki fajne, starannie wykonane, bardzo dobrze dobrana kolorystyka i do tego fajnie obfocone
Ja chetnie poogladam więcej
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Prace naprawde fajne - mimo ze czesc patentow nie jest nowa - to te mi sie naprawde podobaja
Kolorki mniam, forma tez ![]() Jedyne co ze swojej strony bym zmienila to w niektorych pracach nie konczylabym okraglymi loopami - mozna probowac delikatniejsze o 180 stopni. I z ciekawosci: to wszystko szklane perelki? Jak Ci sie udalo skompletowac tak piekne kolory?
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
witamy uzdolniona kolazanke
![]() nad strona techniczna sie nie wypowiem bo sama dopiero zaczynam ale bardzo przypadly mi do gustu zdaje sie ze perly sa ostatnio jak to sie mowi "na topie" ale mnie podobaja sie tylko w oryginalnyh kombinacjach - bardzo chropowate albo bardzo kolorowe - takie jak te tutaj najfajniesze komplety - w obu dobor kolorow jest absolutnie wspanialy
|
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
...dziekuje za mile komentarze
...piechotka - jak bede miala nowe zdjecia to z wielka przyjemnoscia zapodam ...substytut - perly sa z wosku, znalazlam super sklep gdzie maja duzy wybor.... |
|
|
|
|
#6 |
|
Wtajemniczenie
|
Chociaż wzór znajomy, Twoje prace są absolutnie rewelacyjne! Przede wszystkim ze względu na dobór kolorów.
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() na wstępie - plus za kolory. fajnie je zestawiasz [no, może tylko w tym ostatnim komplecie gryzą mnie te pomarańczowe szklane koraliki ;p] najbardziej podobają mi się te koła jak w 3, 5, 6 - lubię tę formę a tak najnajbardziej to 3 - za kolory.naszyjnik [bransa? ;p] nr 4 też fajny, mam tylko drobne zastrzeżenie co do loopów na końcu tych perełek - przy dużej ilości wygląda to ciut nieestetycznie. ze szpilkami albo zagiętym końcem drutu byłoby to znacznie bardziej efektowne ![]() a propos odpowiedzi na pytanie sub - perełki z wosku?! pierwsze słyszę, przyznasz się co to za sklep? |
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Świetne kolorki, podobają mi się Twoje prace.
Pokazuj co tam jeszcze masz.
|
|
#9 |
|
Wtajemniczenie
|
witam
![]() przyjemnie łaczysz kolory, prace są ciekawie wykonane, przyjemnie zaprezentowane tylko czekać aż się rozwiniesz i będziesz nas pcalkiem powalać na kolana![]() bardzo mi się podoba zestawienie kolorystczne prac numer 2 i 3 (choć ja osobiście takich plecionych kół bym nie ubrała,ale to kwestia gustu )ogolnie prace wykonane starannie, to też na plus ![]() czekam na więcej
kto ma ochotę zagłosować, będzie mi miłoEdytowane przez lee_monka Czas edycji: 2008-11-18 o 22:32 |
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
Foto pierścionka jest rewelacyjne
![]() Ogólnie nie przepadam za perełkami, ale w Twojej aranżacji jakieś takie fajne są ![]() Fioletowy naszyjnik jest śliczny.
|
|
#11 |
|
Zadomowienie
|
bardzo udany debiut biżuteryjny
nic nowego nie napisze , tylko powtórzę za innymi: Twoje prace są bardzo ładne, urocze - wykonane bardzo estetycznie, pieknie dobrane kolorki. i do tego zdjęcia bardzo ładne. szczególnie zimą lubię nosić perły, nawet te sztuczne -może niekoniecznie takie plecione koła. |
|
|
|
|
#12 |
|
Przyczajenie
|
śliczne
Perełki masz super, połączenie kolorów miodzio. Ostatnie podobają mi się najbardziej.
|
|
|
|
|
#13 |
|
Raczkowanie
|
Jestem jak najbardziej za... Pięknie dobrane kolory i chyba wszystkie czekamy na informację: co to za woskowe (!) perełki i gdzie można je kupić?
|
|
#14 |
|
Raczkowanie
|
Jeszcze raz dziekuje za mile komentarze. Mam z tego wielka radosc
Co do "woskowych perel" - nie wiem czy poprawnie przetlumaczylam, ale w Czechach tak sie nazywaja. Jezeli chodzi o sklep to moge zdradzic, ale nie wiem czy nie bedzie to brane jako reklama??? ... monius9 - chodzi o bransoletke ...Wrzucam dalsze moje "dziela" ...
|
|
|
|
|
#15 |
|
Zadomowienie
|
Bardzo fajne prace... A kolorki cudne!
Moje FOTOMONTAZE https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=272964 Moje ŚWIECIDEŁKA https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=285355 Moje PAPIERY ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...9#post15099559 Moj BLOG: http://abra-art.blogspot.com/ |
|
|
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
Podobja mi sie Twoje prace
|
|
#17 |
|
Raczkowanie
|
zakochałam się w tych twoich dziełach :O
świetne są. i te koraliki.. ;] boskie ;] |
|
|
|
|
#18 |
|
Zadomowienie
|
Śliczne prace
Myślę, że śmiało możesz podać nazwę tego sklepu
|
|
#19 |
|
Raczkowanie
|
Dzieki, dzieki i jeszcze raz dzieki
![]() Sklepik ten znajduje sie w Pradze ( www.koralky.net ) . Nie wszystkie koraliki, ktore mozna u nich zakupic maja niestety wystawione na www stronach. Najlepiej zrobic sobie wycieczke do Pragi ...Nastepne:
|
|
#20 |
|
Raczkowanie
|
o ile łączenie kolorów i sama forma mi się bardzo podoba o tyle troszkę małych "ale" mam do wykonania = wolałabym żeby ten drucik oplatający leciał w ogół samego koła albo jakoś równiej trochę, loopy na końcach mi totalnie nie leżą no i albo źle widzę albo do złotych baz jest użyty srebrny drucik - to mi się też gryzie ale ogólnie - jestem na tak.
|
|
|
|
|
#21 |
|
Raczkowanie
|
Choć, jak już dziewczyny napisały, Twoje prace nie są zupełnie niespotykane pod względem formy
, to są starannie wykonane, estetyczne, apetyczne - po prostu ładne. Dobrze dobierasz kolory. Bardzo mi się podobają. Czekam na dalsze. |
|
|
|
|
#22 |
|
Raczkowanie
|
5 za kolorki starannie wykonane , poprostu mają coś w sobie
|
|
|
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
Śliczne biżutki
super dobierasz kolorki
|
|
#24 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mogla bys mi prosze jakos inaczej popisac ten problem? Bo ja naprawde nie rozumie o co chodzi ....Musze Cie pocieszyc, ze widzisz dobrze. Nie znalazlam tak cienkiego zlotego drociku wiec uzylam srebrnego. W sumie mysle, ze drocik jest tak cienki, ze kolor srebrny niczemu nie przeszkadza - ale ze zlotym napewno bylo by lepiej ...niestety nie mam takiego
|
|
|
#25 |
|
Raczkowanie
|
Dodaje kolejne:
|
|
#27 |
|
Raczkowanie
|
Tak, robie
...Moje bransoletki:
|
|
#29 |
|
Raczkowanie
|
Tak, to sa agrafki
...Mam takze agrafkowe kolczyki:
|
|
#30 |
|
Zakorzenienie
|
TE bransoletki swietne
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:08.

Ja chetnie poogladam więcej 
najfajniesze komplety - w obu dobor kolorow jest absolutnie wspanialy